[正宗桑拿] 再遊鴻運港

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

早上11點到達鴻運港,今次好彩同朋友一起去,細節略過不說,在大堂剛好坐下來,采耳妹立即過來sell項目,吾講真係吾知,原來周年大酬賓,仲問我地有冇優惠卷,兩人同行一人價錢,聽住,係所有項目,我地講冇,采耳妹即刻送俾我地,我地以為係卓頭,我地即管試下,我地做採耳同按肩,這已兩項,我問靚女做吾做鬆腿,佢話做,可以在大堂或入房做,我地當然入房,講你地都吾信,我朋友同一採耳妹做左6個鐘,我做左4個鐘再加美容師2個鐘,每人吃一碗免費公仔麵兩杯飲品,由11點做到6點多,大部份套餐是120分鐘,我們兩人大堂每人兩項目再加入房6個鐘按身,兩人總數是470元,請睇清楚,不是每人,是兩人總數470元,此優惠只限星期一至五,星期六日是冇優惠,最重要一點,如果你想有特別服務,包你後悔,因為有此優惠才給大家分享!
回復 kkleung ##1 的帖子

有無特別服務先,費用包括小費在內。
羅湖無晒香港客,梗係要搞d優惠啦
多謝師兄通知!
kkleung 發表於 2019-10-4 23:50
早上11點到達鴻運港,今次好彩同朋友一起去,細節略過不說,在大堂剛好坐下來,采耳妹立即過來sell項目,吾 ...

mmexport1570250477319.jpg 採耳師相片
多謝師兄通知!
thanks for your share
多謝師兄分享
多謝師兄分享
試過去幾次d收費亂咁黎. 無再去.

回復 owl_2005 ##11 的帖子

我每次都冇計錯單喎,可能我埋單時先叫技師同我check一次,咁就包冇錯,可能小費我另外俾而不簽單,咁就更清楚。
回復 kkleung ##12 的帖子

我都未試過計錯單~~~~~
多謝師兄分享
間場重新開之後就少咗好多人,好多相熟大堂都走晒
鴻運港係邊,唔見有廣告
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
shing98 發表於 2019-10-24 18:14

樓主你唔會係埋單470,另外你地每人被左500小費嘛?

本來吾想同你講咁多,我只介紹間場有什麼優惠,給同道人有多些選擇及和別場價格比較,你喜歡俾一千或一萬小費與我何干?

有無客服v7......
thx bro

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 06:07