[正宗桑拿] 荃灣嘉臨No.36

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

簡單一次正骨水report,其實都無乜特別野講,不過想講下件bg,佢個樣比較後生,同十幾年前全部over40果種完全唔同,以前真係但求一dup,無乜埋亦唔介意bg咩樣咩身材,通常都好dup得,今次做呢件荃灣嘉臨No.36就真係幾young,真實年齡唔太清楚,目測就26-30左右,未至於係靚妹型,但就唔中女feel

入到呢間嘉臨,例牌都係蒸下浸下,乾濕蒸加冷熱水池,然後沖涼換件白色似睡衣的厚身浴袍出休息室坐陣.

少少野飲一件醬多,然後女主任介紹女仔俾我,話有件No.@@新女,新學師,中力,有心機的,就試下佢,還掂新女有新鮮感

入到房果然係幾後生,之前都講過,力水同技術都可以,又唔係果種輕輕摸下無力唔知做乜果種,呢間場D女果然唔會太差,出得師自然見得,無論用手按用手掌撳或者之後企上黎踩背都有功夫,然後落返黎推油,其實都唔知係油定係膏,feel到佢雙手係咁搓係咁推,手指手背手掌乜都用齊,手爭都有用,成個背條頸仲有pat pat位兩隻腳都推得好正.稍作休息拎熱毛巾抹身,整體都算幾dup得,新女後生女算係咁啦

咁就dup左粒半鐘,個咪嗌夠鐘我就出番去食少少野沖涼埋單離場,報告完畢
敲乜廚?
可能我年紀大了,覺得有時按正骨仲舒服
估唔到樓下會有後生 樓上就真係未見過後生
搞邊科,撞到好吃只按摩,靚女一定好傷心以為自己沒吸引力

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 08:09