[香煙] 全泰國機場禁煙,真係唔知點搞

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

早兩個月去dmk至知,而家打算新年去,但一諗起機煙冇左smoking room,聽講連機埸出邊都唔俾食。
呢樣野真係好趕客
食少陣都無所謂
回復 WalkingStreet ##1 的帖子

煙民好聰明,好快就揾到最近機場邊個位可以抽番支,之後才進機場。

咁咪唔好食囉,食少幾粒鐘唔會死人既

dmk 出邊係得,但bkk 我上thaivisa 網睇,鬼佬話會開單屈錢
WalkingStreet 發表於 2019-10-6 23:57
dmk 出邊係得,但bkk 我上thaivisa 網睇,鬼佬話會開單屈錢

BKK機場出邊有吸煙區
入邊就真係無

BKK出便有两三個用假竹圍起的吸烟區,我通常check in前連隊三枝才check in,够了吧
WalkingStreet 發表於 2019-10-6 23:17
早兩個月去dmk至知,而家打算新年去,但一諗起機煙冇左smoking room,聽講連機埸出邊都唔俾食。
呢樣野真係好趕客

泰國呢D兩粒幾鐘機,加埋喺機場等多兩粒鐘,都係四個零五個鐘,咁都忍唔到,去美加果D十幾粒鐘你點算

dellwtko 發表於 2019-10-7 04:50
泰國呢D兩粒幾鐘機,加埋喺機場等多兩粒鐘,都係四個零五個鐘,咁都忍唔到,去美加果D十幾粒鐘你點算?

其中一個辦法,就係:唔去。
唯一方法戒咗佢
搭船去囉
I never smoke and I have excellent lung capacity.
I am a retired old man,
but look how often I go to different south east Asian countries to fuck low cost hookers.
I even do Pattaya lady boys.     5555555555
taskforce 發表於 2019-10-7 10:04
其中一個辦法,就係:唔去。

我有一個煙剷鬼佬同事,佢竟然可以喺飛機上靜靜雞食煙,完全冇人知!不過如果喺呢度公開佢嘅方法,唔知其他煙剷師兄會唔會有樣學樣,造成危險
dellwtko 發表於 2019-10-7 17:26
我有一個煙剷鬼佬同事,佢竟然可以喺飛機上靜靜雞食煙,完全冇人知!不過如果喺呢度公開佢嘅方法,唔知其他煙剷師兄會唔會有樣學樣,造成危險!

咁利害,真係服左佢

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 07:53