[食家報告] 新手初Review,探訪DONUTS

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

做左CD-ROM咁耐,今次去首爾玩之前爬左唔少文,決定出份Review感謝咁多CHING的報告。
睇到streetscan兄講韓國基本上D夜店兩年換一次老細,所以爬文都系搵今年內的review。由於今次系同老虎一起來首爾Shopping,所以時間非常有限,決定左一間就唔換了。
基本上大致瞭解左江南的Anma,價錢都差唔到幾多,睇到DONUTS的Review比起其他間咁Q簡單的報告來講明顯系真實的,再加上又有Website,跟住地圖行一定冇錯。所以將今次唯一一次食韓妹的機會留給咗DONUTS。

是日同老虎晚餐結束後老虎話要同朋友一起繼續行街,我就借機話翻酒店休息,今晚仲要喂飽你  。殊不知我其實系去食韓妹先。
搭地鐵幾個站就到DONUTS,跟住map行好易就搵到DONUTS。
入門我即講 「aniaseou」,對方唔知講乜,應該話系我韓文就識呢句所以聽唔明,不過睇手勢系招呼我除鞋換拖鞋。之後我到Counter到同收銀講「Hong Kong,OK?」,「OK,OK. Welcome」
店員show左張menu出來問我要玩幾次的,由於翻去仲要喂老虎咁就玩60分鐘一次的。俾低23萬won之後入去開locker擺低D野、沖涼。
雀好浴袍出嚟mamasan過來問我要玩乜類型的女。我就話要「sexy,real breast,can speak English」,mamasan問我「white skin like?」我當然話好啦。
之後mamasan話正好有一位。我開個Website問系邊位,佢就搵出今晚的主角 Baby 的相。雖然睇唔到個樣,但睇個身材幾唔錯下,有馬甲線,波大。
但由於趕住要翻酒店,所以問佢「How long to wait?」得到「5 min」的回復咁就決定系佢啦。

Baby的相

等左唔到5分鐘,店員叫我上電梯,我喺電梯度重複會議咁其他CHING的review,大致知道個流程。電梯門一開,Baby即時出現喺眼前。果然系位靚女!有D似之前睇韓劇唔知叫乜名的女星。
佢好有禮貌同我講「Hello,nice to meet you」,帶我入樓梯,開始同我考車牌,車到俐搭俐,口水交融裹只添。我對手亦忍唔住去摣佢對波,果然系真波,又大又軟又挺。
之後Baby一路奶落去,抓住我支棍奶我蓮頭,再慢慢奶到我支棍,環保吹滿分。呢part果然同其他CHING講的一樣,已經爽到細老進入咗巨化狀態。

再跟住Baby帶我上去hall度,一入眼睇到個畫面非常淫亂,有其他韓國男人已經喺度bo咁條女,喺沙發度的有,喺牆角度的有,直接喺地板度亦有。我頂,原來真系有咁7爽的地方!
在我欣賞呢個畫面之餘,另兩個韓妹過嚟同我一起have fun,2號女同我Kiss並抓我只手去撩佢西,3號女幫我奶蓮,兼且要我摣佢對燈,(不過都系Baby對波好摣);而Baby就幫我繼續吹奏。我都系第一次感受到4P的快感。
唔知幾時Baby已經幫我上好com,咁我就開始插佢囖。插左幾分鐘我有D忍唔住想射,Baby好似好瞭解我細路咁停咗落嚟。應該系因為我玩一次的套餐所以呢個part唔俾你射。
Baby帶我去沖涼房到沖涼,其實主要就系重點洗下關鍵部位,因為上樓之前我都已經自己洗得好乾淨了。然之後帶我去玩水床。落左D唔系乜乳液幫又我波推又幫我奶。甚至乎肛門都奶埋,我起初都有D抗拒但真系好舒服就繼續俾佢奶囖。
Baby調情功夫一流,轉身細佬扯曬旗同我錫蓮、磨腸,一路落去深喉吹+眼神交流,又69 吹到勁興奮夠曬皮。差唔多了上com佢先上嚟吸我支棍,我就一路摣波,睇見佢享受到乜嘢咁、叫到幾大聲下,跟住換pose推車,推到pa pa聲佢超好插。Baby好配合點玩都冇黑面,轉咗唔知幾多個pose ,最後大直路加速嗰陣反應到佢超誇張咁叫,我都差唔多就忍無可忍,爆咗,好滿足又舒服放返出嚟。落com之後Baby又幫我吹一支事後蕭,影真正!
之後同佢用英文交流咗下,佢英文真系OK,冇冷場度。時間差唔多就落樓了。

之後店員問我玩得點,我俾佢評價「NICE . Pretty girl ,Good waterbad service,」之後請我食嘢,我拿拿聲食就翻酒店了。

(翻到酒店即刻用自己的沖涼液沖涼,費事俾老虎聞到系其他的味道。當晚冇力喂老虎,我詐訓左)

新人第一次出Review,各位Ching多多支持!以後繼續出Review互助

師兄報告幾正。。
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝分享!年底就去!

多谢分享~ 又被洗脑一家~ 忍不住了快。。。。

多謝師兄資訊

請問需唔需要俾小費?

下星期出發,我首選都係donuts

回復 JKliner ##1 的帖子

yeah I had a good experience there too

去過Fish,舊Best,新Best,Butterfly,Donut,最正都係Donut。

多謝師兄分享, good report

多谢师兄分享。

Very good review report. Wanna go to Seoul to try

多谢分享

that's a mens heaven! you still have power feed ur tiger after that?

good report ching, I will pm you to get some info about this place. plan to go next year

獨自去偷歡,冬甩PLAY夠本......

very good report , thank you !

食完女,仲有成枱餸食,好似幾好。

大大的報告好詳細  我上次下午五點去 跟四個朋友 被偷工減料  只有一對一服務  在PARTY房
也沒電梯跟其他妹妹服務

回復 ymca1234tw ##19 的帖子

五六點系交班時間,囡囡自然少啦

可以早d或遲d去