[食家報告] 被小魔女打開名為ns的魔盒

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上次食過c店的人氣泡姬之後覺得回味無窮,於是又委託店長預約咗一次。

由於當期時天氣還比較熱,從岐阜jr走到店內已經有出汗,又見到m醬自然係先大車一番,跟住同佢講唔好做即尺先,出咗汗都係先沖涼好。

沖涼個陣已經硬咗,兩個人抹滿沐浴露攬攬錫錫梗係有,我坐翻響張凳仔度等住m醬幫我沖水然後全身乳推下,點知m醬攞水衝咗下我細佬,連含都沒含就突然坐咗上來將我細佬塞入去⋯⋯

有冇搞錯,玩突然襲擊?喂,我未戴套喔⋯⋯

m醬一臉壞笑望住我,問我,kimochii?跟住就開始動起來。

我梗係舒服啦⋯⋯洗問咩。21歲的青春鮑魚真系超級無敵緊,簡直緊到難以推進,只能一下下向前突破。突破咗一陣我開始回覆理性,於是跟m醬講,係好舒服,但係全身都沐浴露泡泡,唔係好好⋯⋯

m醬講,咁我哋沖水洗乾淨外翻床做吖。我話好,跟住抽翻出來,沖洗乾淨。翻床又玩鮑又69,呢次我做主導,戴翻個袋做完一q。由於剛才ns無套做咗陣,所以戴翻套做之後龜頭變得冇咁敏感,做得比平時要耐啲。

賢者時間,所以只能吹水,原來m醬都好鐘意玩game,特別係龍が如く系列,又好鐘意深田恭子,所以佢自己都去搞咗個跟深田恭子一樣的髮型,當時電視播緊深田主演的ルパンの娘,於是又討論咗一下劇情。講到學生時代的事,m醬又攞部電話俾我睇佢高校時期的相,除咗瘦咗小小之外,真系冇點變到。

恢復之後去做mat,都係流程服務,但今次m醬有做素股,唔知係佢有意,定係我唔小心,細佬又滑咗入去⋯⋯

哇,不得了咯,而家男下女上位而且全身乳液,完全無法動彈,點算?

m醬又壞笑望住我,問我是否舒服,又來呢招⋯⋯

我話,老師話,做愛要做好安全措施喔。

m醬,大丈夫,我給你生孩子哦。

呢句話徹底攻陷我心理防線,完全淪陷,一邊欣賞住m醬扭動腰肢,一邊玩住對天然g奶,ns騎乘位果然係很舒服,好快就頂唔住,大砲發射,全部射入深處⋯⋯在不情願和喪失理性之間完成了第一次中出日本妹。

中出確實很爽,發射完畢抽出來之後未係好軟,m醬馬上用嘴含住做事後蕭,中出完的事後蕭!嗰幾下吹奏,感覺成個人的魂都被吸走了。原來中出完的事後蕭先比中出還要爽。

之後加咗m醬的line,以後應該還會指名她吧,離開店家之後開始後怕,擔心,我覺得我打開了潘多拉的魔盒,好害怕自己在ns的路上一去不復返,中出真系好似吸毒一樣,好易上癮。中出之後的掃除fela,更易上癮。但,要承受風險。夜遊十幾年,從未試過ns,今次係第一次,會唔會有下次?

To be or not to be, that is a question.

呢兩個月一直在壓抑自己的性衝動,今日睇咗檢查報告,結果全部無事。
我會不會就此變成ns狂人?

如果對住咁嘅身材的後生櫻花妹,跟你講我想幫你生仔,又有幾多人可以頂得住?
反思中。

好勁的身材,多謝師兄報告
回覆 讚好 不讚 使用道具

雖然合法風俗店D女女每個月都會驗身,不過都係小心D

完成咗好多人想,但又唔敢做的夢想

NS 有一氣呵成之感,既爽快又痛快!
確實會令很多人上癮,呢點可以理解。

回復 cronaldo21 ##1 的帖子

Nice bros, I can understand why you struggle, but better to be safe...

總比去了菲律賓或泰國中出好一些....

好正呀師兄!給生小孩呢句簡直冇得彈!!

謝謝師兄分享,身材好正

cronaldo21 發表於 2019-10-8 18:40
上次食過c店的人氣泡姬之後覺得回味無窮,於是又委託店長預約咗一次。

由於當期時天氣還比較熱,從岐阜jr ...

櫻花妹迷人之處係佢會令你犯禁,但同一句話,港女就會令你立刻軟鳩。

換轉係我,我都會 ns 佢!

櫻花妹中出之後再掃除fela,太幸福了!

師兄報告睇到我硬哂了

嘩,so lucky
幼幼大波妹

good luck brother! remember to play safe all the time

當你沒有試過NS中出,並不會知道固中的滋味是如何。但當你試過之後,便會毫不猶豫地立即上癮.....

If happen to me, I will fully surrender also

NS太幸福了,不過都要小心d

cronaldo21 發表於 2019-10-8 18:40

由於當期時天氣還比較熱,從岐阜jr ...

師兄都去得几密吓

Tokaj 發表於 2019-10-9 07:56

當你沒有試過NS中出,並不會知道固中的滋味是如何。但當你試過之後,便會毫不猶豫地立即上癮.....

確實係咁樣