睇完师兄咁多報告,最近得知尖沙咀又有新囡囡上班

簽到
名稱: 金蝴蝶SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43408-尖沙咀-水療SPA-金蝴蝶SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

睇完师兄咁多報告,最近得知尖沙咀又有新囡囡上班 攪到我都想食好野, 放工就打去金蝴蝶  想睇下有咩囡囡有返

見現場裝飾好靚,地方乾淨,環境優雅,簡潔得嚟又不失貴氣,令我感到有種很舒服而又放鬆,間場真係唔錯。

之後一見到 静静 第1眼都幾靚女, 長頭髮, 面尖尖, 鼻高高, 輪廓唔錯, 果然冇選錯 \招待熱情,問了我要求後就帶我入房!獨

立沖涼房,私穩度幾高,沖涼中途技師已到了.佢見我咁嘅樣有小小唔好意思

佢話之前在大場做過,又跟過師傅學咗兩三年,唔敢講話按得好出色,但會用心慢慢去按,令到每一位客人都舒服,咁有心真係難得

按頸肩時落位唔差,力水方面都唔錯,後生女有咁好功夫真係難得,過程有傾有講唔會冷

揼完骨鬆晒後,再嚟香薰推油静静都係先幫我推腰背,好溫柔,好識就位,到掃股時有觸電感角,真係令我想入非非,又摸又揸又

R對雙峰真係好軟熟又堅挺,然後係我耳邊發出輕微叫聲  陣陣刺激感湧上心頭,細佬開始蠢蠢欲動,佢再按我大腿內則,有意無意觸

碰到細佬,真頂隱!之後静静慢慢啜我Lin,慢慢抚摸我身体敏感部位 撓蛋蛋 撓patpat 用对波全身扫 跟住落口主动帮我吹 60分钟

做足50分钟 全程唔冷场 一阵激情过后俾佢搞定佐 舒服嗮 佢陪我冲埋凉 沖完涼出嚟再傾吓謁, 800蚊runubody加口吹真系抵玩,走人

WeChat 圖片_20191014141138.jpg
好吸引
多謝師兄分享
好正呀!
好正呀!
多谢关注
多謝分享
多谢关注
回復 bulue ##1 的帖子

多謝分享
回復 bulue ##1 的帖子

幾靚女喎