[雜交/多P/換妻(自組派對)] 香港地有幾多師兄想玩換妻?入嚟吹下或者交流一下意見

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有玩過換妻或者群P可以交流一下意見
我都想知
🤘玩過多P
有, 3P最多次, 交換就兩次, 我有貼文, 在性愛技巧分享搵!
群試過。。換女朋友都試過,不過唔係而家嗰個。。所以而家無得玩
試過群P, 換女朋友就冇
其實各位換完之後會點睇你條囡?
: v9 d2 C) l) p
冇乜點睇,平常心,玩之前你就清楚條路係點.8 L; C' u' `* N) C( L" X9 f
p.s.至重要係家下D女識玩過你,
0 `% Y% z- {: `8 X  D, y) |9 v8 p7 F1 r5 K3 U4 l" |/ U/ \
樓主自己可以多D留意下D論壇& W# _1 n' S( j# B+ B9 O0 M5 d
p.s.近幾年D群P換妻經已被商業化,好多唔係個人或某情侶夫妻嘅自願性質party.ching小心咪中伏.
用手機回應 zakuII #4 的帖子
8 o" E7 b. @0 V
( y: Q  k/ v, D+ x# O侵埋我玩啦
瀟灑 發表於 2019-10-27 09:31
+ N$ I+ Q/ W/ x  `- ^3 B有玩過換妻或者群P可以交流一下意見

: Q/ g0 m, S- M4 W& v9 LSP可以幾P不過為左錢,算唔算
bellboy 發表於 2019-11-5 10:45 8 Z+ i1 X, V' [/ T9 j8 E6 T7 h
試過群P, 換女朋友就冇
0 C! w. w, f" i0 L: n, ?6 M
群P多男小女最好玩
klwsam 發表於 2019-10-27 16:12 . T" z$ ~3 Q; F, p, O
🤘玩過多P
! l; F9 N# k* D: f9 e3 f4 @
都係果句多P男多女小係最好玩
dennle 發表於 2020-1-30 21:53 # i( e2 S; r0 i' g. G6 O+ M; W
群P多男小女最好玩

7 u/ N( h5 ^, O我試過都係男多女少
bellboy 發表於 2020-1-31 14:22
0 E. C4 v/ ~( ^3 |+ J8 p我試過都係男多女少

T$ O* X4 P, C識玩一定係
回復 瀟灑 ##1 的帖子* i& m" c; S. k' o
1 J3 U- _3 p) b! F
We did try before... it was fun... and we still into this lifestyle in Canada

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 19:21