[援交女友(PTGF)] (有相)尖咀收工偷食左件好西報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本帖最後由 yungtszshing 於 2019-10-29 23:10 編輯 - V6 a% d0 Q6 V# W% u8 i
- |* j# l+ J# U  I1 X! |- G
各位師兄你地好; B2 N$ e! w/ A" l9 N
食左好西忍唔住要分享下...& P4 h& }& c$ \  \' V) U
本身我好少出post...因為成個分享區9成係廣告...3 g  `* |: A8 h8 P' s0 D4 e5 U5 s
有睇過我出post 既應該有反咁上下年資既老司機XD
) h! ~! B, ~! w. p- {, x4 r  {* K2 q2 k0 X, W
話說昨晚小弟係尖咀收工~見無乜野做..又味夠鐘交人..就獠下我D狗友,睇下有無好西介紹下泥啦
8 y0 l' }  o( \1 L; C' K& a  u3 Q* J/ U/ i- ?# `
個仆街就真係話有幾個係泰國泥玩幾日既!荷蘭得wo!9 ?; |  u. v" _+ u5 y

& {3 z3 d' [0 w! m) @2 B8 I我第一時間問..係人定妖呀...你知家下幾L多妖魔..出沒架la..雖然我見到真人都一定分得出...但無謂白走一趟..嚇自己la..個狗友又話真波又話真水女人叫聲手細細..肯定係女wo..係妖佢自斷JJ做人妖wo..
5 M5 _3 z+ @. C, j: c3 _
4 K7 F# C% W2 v/ @: d咁好la..反正信我個老司機狗友..都好L過睇埋D P 圖濕尻廣告相啦...就一於去馬! ! U( U' Y( C6 X( k% l' T
8 s' ~0 ]+ o7 K( j* u; Q: c* k6 |- B
叫我狗友約女女係K11見啦...我就行去...等左大約...20分鐘la..見到兩個後生女行泥..一眼睇落21-22歲左右啦...唔矮..幾靚..互相講泰文..我估係la..只係估唔到2個姐..同時狗友就打泥話佢地到左..咁我味on99行去望望佢地lo...一望就問 AlXX (我個名)? % v* Q2 ]. _. h+ N  Q+ ?; v% C
                                                    (我唔係都話係la XD)% f. t3 I: v( N) M8 ?. U: m/ Q

% q- D( l9 x6 L( j$ X! J; \我就問唔係一個咩?( 難道買一送一?)" B1 }. w/ e$ l4 @# s
佢話自己唔熟路..有個女仔FD後係香港奈D所以帶一帶姐
0 @1 K* y( m9 }; g3 [$ s我見2個都ok..就當然問一唔一齊買D野食反酒店食先..佢地又ok~) O! w. ]0 l" g( E
咁都買左2舊幾水呀..無所謂la..當買下拍拖feel lo...
/ ~+ O- o) \( |2 }% t, `5 A5 J. M/ k' ^5 @  K) r
反到酒店..3個人係酒店房...就係係到屌串燒先XD( n3 Q0 H/ I" Y* Z) H; S3 b
食L完我就抱下錫下本身約個個la..佢個FD見到我入正題..就準備反自己房la! D; A" k) C' i$ W6 G+ w
我又好死唔死...講笑咁講 haha Together? ! n% k; T8 `6 y: f9 K8 c
點L知佢地2個答我OK KA.....(今次真係衰多口)
+ O# |! p# E$ F* k" N# t6 y眼見2位都幾正...我又講左出口..又好難話唔要..好7架嘛...好彩我銀包夠Cash..唯有上la..- V9 G4 |9 {4 I+ S2 z& G
望住2位解甲...感覺!荷蘭興奮!" ]& t: d% s. u

" i$ h, Q7 B* e之後就入正題....有吹有夾~8 X5 h, c$ n; R0 _- M$ X
以下淫故就省略一千字la...要睇既自己去成人文學區睇XD& c  k. J3 {* Z1 o! A1 K% \# L

9 ~/ ~0 |! Y" U% m; ~% m: o9 f" E0 e/ G& t: i2 W' r
食完腳仔無力* ~$ a8 Y& E& p) P6 G* B5 t
乂比成千幾二千銀...老西都加反個(奶)啦..
& S! p+ P, T+ N' Z(奶)ID 就唔POST 喇..條女又唔知幾時走...有人想同我做兄弟既就pm  我 la..
# L7 e6 U4 m" W' j  Y. e! p- K5 ^' g& i9 C  O  K% O2 _5 g
講左咁多無謂野....應該就泥比人打...
5 K2 F' j1 k8 ]3 a係其中一個個(奶)到偷左張相..比大家JJ la..同真人9成相似la..係無咁L白姐3 V7 d. r: @! [' I0 M

$ e3 `% ]% Y& |6 `7 r去相- f( @  ~; _& J" k0 X! f

" `: D# z" N( H/ v( a2 @3 v- ?+ K XLeTgO.jpg
) E2 q4 S4 j7 v1 m! ~* i
) U, ^6 x& J! B9 V5 F! ~# k  t  F" K. {1 S! E  C' O. e
再本死偷拍一張比大家免費睇(望大家唔好胡亂轉發)
* x( ^, q1 B8 \, p8 ?) B4 y8 o. \
% L) x' ?: g1 s) P5 V* f$ b- ^# K0 g7 } GBhhr0.jpg
2 M' I+ @! q9 A. o( ]- I
3 e" f" M1 ^; Y5 w以上發生既屬個人奇遇...唔一定個個一樣...純屬分享..不喜勿插~~
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 王子19890128 ##2 的帖子6 }& u+ L+ t6 o: e% K2 L; U% W' n
: |: \/ q1 k" J
多謝元老多謝元老~XDXD
$ `, t+ `/ v- r祝你都女運亨通~~~

C兄有運!!  呢D係咪叫左雞運!!   正野!!  多謝真圖分享!

回復 yungtszshing ##1 的帖子
  Y0 a! i' Q8 @' q5 t' @1 j; n" C; a. U4 @7 L
恭喜師兄有呢狗友 請問師兄可以pm囡囡聯絡方法給我嗎?

回復 marsleung ##5 的帖子
& Z" \; k) a  q: d0 X; R8 B* M9 f
; i7 K" f' e; w5 Y% Y: i超級大大問到一定比XD pmpm 要(奶)定V7 方便你XD ?

回復 chung39 ##4 的帖子
  P. a5 B8 n: N, u% t: Q4 q
8 f/ ^4 O1 x# ~我踏屎唔出post姐XD哈哈!!客氣客氣~" Q( n0 Z3 e, r  a2 O
你都會有~大把好西等住你~

求pm,有微信?-

開心就好

回復 dgs ##9 的帖子
* G2 x" Q5 q8 p/ t" k* l% D: F3 E! F- z4 F- K+ S7 `
多謝元老前輩!!!- U" L  h0 {8 d3 F, {) u# b
正呀XDXD
! c8 k# u* B( p; W4 s; z: |( y' i8 b( m
好少可食到件好西T^T

一黎兩件好野,抵晒啦

師兄真有運食好西,求pm微信唔該晒# K8 O/ t' }% H+ ~' u8 m, A4 o
萬分感激

回復 hardyto ##11 的帖子0 A, m* q5 k" w7 g5 f
6 Q6 c/ r* U5 ^
哈哈..真係衰多口XDXD
$ {) E9 Y; a! `# B好L彩夠錢比炸..如果唔係就7喇XDXD

回復 蔣冠一 ##12 的帖子0 s3 o) d7 H" m: c* J
# S% `* y4 k9 A1 Q% h- r& Y
哈哈...我呢D低等玩家..pm 唔到太多人..你加我好友先得T^T

依啲艷遇真喺唔喺個個有,睇戲咁嘅情節,恨唔嚟

請pm ching🙏

回復 itisnotmine ##15 的帖子" |' Y3 r9 F1 g5 B9 V0 |5 K; z
: {: q8 R7 r# e2 _! A7 {
我係香港真係都少遇到..係泰國玩就多L到仆街..如果唔係識左呢個豬朋狗友...我都應該係香港無好西食! V! x0 d" J0 Z& H7 @
個PK 都係因為個老婆係泰妹..又識D唔咸唔淡既泰文...所以成日約到D泰妹出泥玩..約到好似星期日中環個D賓賓咁多出泥玩(不過泰妹真係靚好多LO)

回復 commonsense ##16 的帖子) y) t: M1 m* Z# {) I3 M3 R
' A! {& t2 P9 k' ^
.Sorry 大大.我呢D低等玩家..pm 唔到太多人了..你加我好友先再PM到T^T

回復 yungtszshing ##1 的帖子
4 e- b! `. {; s# f$ D  H) c* @/ M3 {# m3 {
well done and keep up the good work ching

回復 tlcausa ##19 的帖子" {' ^9 U; f& J8 D+ E/ E& B
) U; K; r5 s. ^: R" n
多謝超級元老鼓勵~1 W$ q' y8 ~* X* A. A  p# S7 E3 M

r8 M) T$ t& k/ v! J我會食多D好西~做多D戰地記者!分享比大家~