樓主: yungtszshing

[援交女友(PTGF)] (有相)尖咀收工偷食左件好西報告

求師兄分享contact🙏🏻
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 kentabo ##29 的帖子
) z0 i% q: \* p) f) U6 S
' h0 j) Z% W& {& V一定啦~屌一個換一次套!

回復 weareafinecity ##36 的帖子- |6 U, W: r5 L

: F$ _8 |% _" W% H; }' g6 X哈哈…多謝多謝~元老大大都會愈來愈多性福~

回復 香港賽馬會 ##32 的帖子
; P, g" @8 I) A7 S5 `
7 y3 I& k, X# B$ i- ~4 MOk呀…不過我呢D低級玩家…pm五到太多人…你加好友pm我啦

回復 金銀銅鐵 ##26 的帖子' R- Q& w) |8 o; T

- J' _; M5 }+ o9 e有機會未約一齊去飲酒玩囉~

回復 四眼咸仔 ##33 的帖子
1 C, c1 T4 O7 E$ H4 k
$ _, O* k' O$ P+ J多謝元老大大~
; g" Y# m) m$ q真係估吾到~好似真係自己溝到女食甘~哈哈哈

回復 高古21 ##22 的帖子' N9 }- }6 f9 F7 {9 M
' x# z/ c+ p; s8 L0 ^" Q
Pm爆左~加好友pm我啦0 K0 k. Y1 M6 s) D1 f

回復 高古21 ##22 的帖子
( t: S; _& k% C5 _. K8 h
% K+ a" n( H; b8 f$ z% m4 `$ GPm爆死左~加好友pm我啦

回復 keung301 ##34 的帖子' O3 W  F) o% _2 I

( O) l2 b5 B) G' W$ |加我好友囉~下次約去飲酒一齊泥玩下識下囉~無所謂!哈哈哈

回復 小小j ##40 的帖子
* j1 B, [* h  y4 E
. x* b$ w5 D, @/ `1 @# H論壇大大!多謝多謝…但我呢D菜鳥玩家…pm爆左~哈哈~吾介意可以加我好友~

回復 106080 ##35 的帖子8 y5 J0 v6 @5 q/ X1 K* E
: T9 E# O7 ^- R: b8 ^
Sorry..Pm爆左~你pm我囉~

thx brother nice report

回復 sexworker ##52 的帖子* d) s/ g% W0 A/ s

. e% a! \- ^& U6 I8 l客氣客氣~過幾日又揾佢地去飲酒~到時再分享~

thanks ching report

恭喜食到好野,望落真係唔錯

請問師兄可以pm囡囡聯絡方法給我嗎?

恭喜C兄食到好野

回復 yungtszshing ##1 的帖子! V  c+ ]# V" S6 j/ Q3 U

7 W# h- g1 v; P4 o; w6 e幾正咁喎

回復 Fit ##56 的帖子
4 T! n. I) ^# [" _
3 c3 M2 b3 W4 u0 x( I4 S; @, ^Pm爆左…你pm我啦~哈哈

唔介意做ching兄弟 求pm