樓主: yungtszshing

[援交女友(PTGF)] (有相)尖咀收工偷食左件好西報告

想要要聊絡
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 yungtszshing ##1 的帖子
: a8 g! f5 Y7 \" K4 I& o! y0 s/ m
好正喎尼2件!

回復 yungtszshing ##68 的帖子/ i! z" y$ C  {+ V" t- c

3 e7 n: Q  G, b! U* O0 I- i: ]8 h: d, J幼, 莞, 雙飛. 中, 日, 泰妹. 跟你學習., O2 Z4 w: x  d( x0 t  W
或者組團一齊搵女?

C兄有運啦⋯⋯

恭喜師兄有呢狗友 請問師兄可以pm囡囡聯絡方法給我嗎?

yungtszshing 發表於 2019-10-29 22:56 4 y7 w, s" k; ?% Q; L; w
各位師兄你地好
' z4 E; w) i8 Q0 O8 l8 N" k2 v: b: z- b食左好西忍唔住要分享下...: R; Z+ a) w' F' y+ X
本身我好少出post...因為成個分享區9成係廣告...

% c3 @+ |% X! T$ x好似幾正

回復 yungtszshing ##1 的帖子4 V' s/ E* L' h1 }% ?. z

$ `6 t- l$ Z3 H8 ~# l可以介紹狗友來識下嗎?

pm thanks !

要同師兄做兄弟!

回復 折翼天使 ##108 的帖子
. Q( W3 @+ }& Z+ T+ [) |
+ e3 G( q3 Y  `Pm我囉~ok 呀

香港都食到咁正泰菜

回復 890530 ##112 的帖子7 ^7 t& C9 m' K; [8 g
, O0 n* \: Q5 e/ K- ?7 _4 z  z
其實識玩既…都會食到~~

好得!支持!: F2 e& o: v9 C4 C: ]( J$ t) k  y! r

0 @. D7 G" z5 T6 J4 i* W' i3 i' s8 C3 C+ p: H( m0 |  p  ]8 R

/ }* M- M7 [, y2 K$ A* z: ]/ D. K. l( S' H+ g6 C
8 E! T% I7 M7 l

可以pm 聯絡嗎

yungtszshing 發表於 2019-10-29 22:56
2 Y% j6 P; K/ Z1 L- J各位師兄你地好
! H* O- W' {' U. T( R  x2 J( t食左好西忍唔住要分享下...
1 z/ u4 x! w. K7 g% V9 J本身我好少出post...因為成個分享區9成係廣告...

, w/ |" e) G, z1 G. f6 Y正!多謝師兄報告。

回復 frankity ##116 的帖子( k9 U) B4 ~* t# P8 E7 D* @
. B" M8 V% _* L% Z9 ?( w
客氣~下星期光棍節活動後再分享~

酒店房係你book定泰泰自己有房?

多謝分享& y: s; c- g: a. S0 n/ S
請問有無v7呀?

感謝師兄有相報告