假如 假如 假如 愛真的有天意 讓我遇見妳 Modern ~Mia

名稱: 擵登時代SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-擵登時代SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

其實好耐都無黎,我諗都有半年舊人不在 的確令人失去動力,但近來真係越玩越悶,所以琴日又勇闖一下,做個勇者
無咩特定目標,就想係 Mia BB揀一個,點知一個9點半,一個10點,咁緊係要9點半個果啦
準時上到去話約左 Mia  我起初以為係普通網紅樣,點知唔係真人同相有9成似,走晒肥,胸前偉大 白白淨 幾高下 都唔洗Mia帶,個人好自動咁跟住Mia入房,入到去我講國語,點知Mia話佢係香港大,廣東話就得

洗完後就瞓低嘆下先,望住Mia個樣都好甜,以為Mia唔識按,諗住都係吹下水多,點知一落手唔可以話大師級,但肯定係學過既,位準力度夠,唔會用死力推,一邊按一路傾,我話其實你咁靚,唔洗咁認真按,點知Mia話唔得,我地來番工,一定要對得住自己,唔可以Hea 一個咁細既妹妹己經知咩叫敬業樂業
大家同聲同氣,傾起上黎特別舒服,傾到咁上下,Mia問我係咪做Nuru 我話係不過唔洗落Nuru油 咁再傾一陣,Mia趴係我背後緊緊攬住我 攬左陣就係我耳邊吹氣,錫耳,我捉住Mia隻手,佢知我怕痕,就扶住我轉身
我慢慢將佢件吊帶除落黎 一對靚波彈左出黎 我慢慢去感受下 柔軟舒適 係繼佢之後,係依到見過最靚既一對 有樣有身材,唔係到到有 Mia慢慢食緊我兩粒提子 我仲禁實佢個頭示意在貼實D 我一手玩住佢粒粉色提子 ,點知Mia反應幾好,我放開手,佢又捉番住我玩,我一邊DJ一邊揸,Mia張開腿等我方便D,但我只係門口捽,無作深入查探,係出於對她工作既尊重,好快就濕晒,Mia越揸越緊,上下套弄之下,我放棄揸佢,攬左Mia過黎錫 ,好快我就噴到Mia成手都係,
P.s之後我望真Mia係一種遺忘以久既感覺,係依到一直以來既特色 不火也不激

誰知道愛是什麼
  短暫的相遇卻念念不忘
  用盡一生的時間
  竟學不會遺忘

附上廣告相兩張

回帖獎勵 +28 元錢

流晒鼻血,一定要去試

回帖獎勵 +28 元錢

好正咁喎

回帖獎勵 +28 元錢

好正呀!

回帖獎勵 +28 元錢

多謝師兄報告

回帖獎勵 +28 元錢

多謝分享,身材好正,搵日我都想去試,好似好有女朋友feel

回帖獎勵 +28 元錢

tks for Ching sharing!!! Mia!! Gd name

回帖獎勵 +28 元錢

下個目標

回帖獎勵 +28 元錢

so good 流晒鼻血,一定要去試

回帖獎勵 +28 元錢

正到呢

回帖獎勵 +28 元錢

正,多謝分享,要去試試

回帖獎勵 +28 元錢

唔錯,想去試
eric_seero 發表於 2019-11-7 09:46
唔錯,想去試

多謝支持

回帖獎勵 +28 元錢

流晒口水

回帖獎勵 +28 元錢

正哺育,要玩吓先
chu691030 發表於 2019-11-7 16:26
正哺育,要玩吓先

多謝支持

回帖獎勵 +28 元錢

真天使

回帖獎勵 +28 元錢