[柬埔寨] 暹粒快餐

夜遊報告
場所種類: 其他
名稱: 單兵暹粒快餐
消費: $500以下

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

啱啱去完簡單寫少少報告,單兵去吳哥窟玩咗幾日,因為自己一個,無去KTV,只食快餐,去前見到無咩資料,到達後其實好容易揾食,到埗後先用V7揾下,無料到,夜晚係pub street飲咗陣,就揾TukTuk司機帶路,10個9個都問你KTV或bonbon,不論KTV或快餐,去睇下唔食又無咩所謂,最多蝕車錢,去到啱價咪玩囉,KTV無去唔知價,快餐就$60/$30/$20都有,真係豐檢由人,我食咗兩餐平嘅,第一餐$20,唔記得影相,第二餐$30,就係相中圖及位置,入到去個媽咪訓係吊床,6-7個囡囡坐係廳度,高矮肥瘦都有,有2個可食,我就要咗個樣貌普普通通嘅,我就係鐘意呢啲,完全係普通本地feel,比錢媽咪,入房除衫黎牌嘢,摷完揸完上套,男上囡下,囡囡全程閉眼享受,好緊,最後換位,推車出嘢,著衫走人,囡囡想要貼士,比$5再揸多幾下走人,出黎見到有幾個鬼佬,見佢哋要個啲都係最醜樣嘅,鬼佬啲口味真奇怪…

TukTuk司機帶路

TukTuk司機帶路

大概呢個位置

大概呢個位置

間嘢嘅門口

間嘢嘅門口
多謝師兄報告
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 alexchong2010 ##1 的帖子

精彩,多謝師兄。

鬼佬鍾意猩猩樣,
同我地唔會爭食,
口味唔同

現場環境太差,唔想堂食

可唔可以外賣返酒店?

thx for sharing

Sem like very old place for eating better in hotel room is more nice

多謝報告!!!!

多謝師兄分享回報

謝謝大大,小弟農曆新年單兵去。正合用。可以再分享點嗎?廿美大約在那裏?

tuk tuk drive帶我去呢到。平, trade off係環境好差

回復 nthaha ##11 的帖子

請問到那裏?有座標嗎或附近建築名稱嗎?

回復 roadpeople ##5 的帖子

you can bring back to your hotel.  last time when I in Siem Reap, i had one with $60.  just remember to tell tuk tuk driver you will not pay tuk tuk fee and ask the driver to get tuk tuk fee from the girl before you get on the tuk tuk.

我去果時唔敢上車,怕佢地車我唔知去邊.....

這環境看著有些不安全啊

回復 roadpeople ##14 的帖子

$60 for ST, 2 hours

回復 mc938 ##15 的帖子

don't worry, I think Siem Reap is safer than many places, just don't show you cash then you will be fine.

見到個門口有點怕不敢一個人入