[愛嫖交流/分享] 布吉酒吧仔。咀咀.沙尾.新洲.享受人生.新洲生插篇

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

睇下靚囡醒下先.再睇大妈

星期六跑完馬.一群人都有得執.食飽慶功.飽暖思人肉.四人齊上布吉酒吧仔.星期六.三人身有所屬.我唏客.執唔到件過夜.宵夜自醉.如家過夜.翌晨.逛李屋村.無为G .老嫖尋舊路.乘兔費地鉄去田厦.行去新洲南. IMG-20191112-WA0003.jpg 好能多G及客.可能星期日.整件肥西北嫂.上房.互除下床边生插. IMG-20191112-WA0000.jpg 就咁揸住文胸揸波.一有feel想出掹鸠洗能走人.去占美飧室食過早飧.收到布吉友约午飯.有時間整架共享.踩去咀咀兜轉.由牙科行入巷. IMG-20191112-WA0005.jpg 去埋一坊以前輪街症鋪仔冇G P 0.冇G .過尾西. IMG-20191112-WA0004.jpg 尾東都冇G P 0同G
係三毛牛肉又整架共享.踩返田厦坐地鉄.去到新洲南又兜入G 巷.見有件著知客旗袍北嫂.我是旗袍控.即執上房.G 除底.擋開旗袍.內穿黑B R A .開襠袜褲.半卧床边引领己鸠硬旗袍控條鸠生插入北嫂多毛閪.有蘿白頭老强feel,罪過!插十零下推高文胸揸下波就有米青要湧出.長歎收鸠.洗能走人.骑共享往田厦地鉄去布吉
我愛大奶妹 感謝分享

好野!又有精彩 report!
師兄好野!食得又玩得
感謝分享
good job
朱兄,仲有冇去北角春秧街𨳒大媽呀
BarryBeckham 發表於 2019-11-13 00:48

開襠黑絲好feel
BarryBeckham 發表於 2019-11-13 00:48

昨黄昏去春秧.企緊都廿隻.
有後生.有北嫂
整件卅尾白淨.百五
識聪濑閪

田厦坐地鉄

田厦在南山區,樓主應該是去石厦坐地鉄
回復 我愛朱纷申 ##9 的帖子

求教朱兄偶像,點解我響春秧遇唔到後生
佢地通常企開咩位?求攻略🙏
支持下加分
回復 BarryBeckham ##11 的帖子

梗係搵唔到啦,因為只係佢幻想出o黎
回復 我愛朱纷申 ##1 的帖子

thanks for sharing
grass2 發表於 2019-11-13 20:20
田厦坐地鉄

田厦在南山區,樓主應該是去石厦坐地鉄

講錯.係石厦
BarryBeckham 發表於 2019-11-15 00:42
回復 我愛朱纷申 ##9 的帖子

求教朱兄偶像,點解我響春秧遇唔到後生

有後生.就企春秧中間附近
當然冇如圖咁正 IMG-20191116-WA0000.jpg
鬼畜輪姦 發表於 2019-11-16 00:56
回復 BarryBeckham ##11 的帖子

梗係搵唔到啦,因為只係佢幻想出o黎

IMG-20191116-WA0010.jpg IMG-20191116-WA0009.jpg IMG-20191116-WA0008.jpg
今日中午又去春秧食左件白淨好波多毛塊閪唔錯北嫂
食左出门口.拍等电梯.大门.同落楼下G P S 拍照位置相
老作你去做下
旗袍好過癮!多謝師兄精彩分享!
回復 我愛朱纷申 ##1 的帖子

周兄以前好似要食藥至搞,典解而家唔駛嘅?!
睇師兄篇文要好有幻想力先掂😂

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 23:43