[賽後報告] 胡志明市 Nov 19 體驗之旅

報告精彩有用,感謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

Apocalypse
師兄請問您是幾點去的
這種夜店通常要越晚去越多人的
如果是11點前去的會覺得無聊也不意外

補充少少.....

我嗰晚係同某師兄去玩完口爆街之後,再去日本街食麵, 再行去Apocalypse Now,  12點之後入場. 嗰日係星期五晚, 我唔可以話人少, 男女比例各半, 但係最主要係啲女唔靚, 最靚嗰兩三個, 相比日本街都係below par, 所以同佢哋傾下問下ST/LT價錢都冇意欲

順帶一提, 我嗰晚係住日本街Nhat Ha 3 hotel, 四星級, 好多日本仔住, 可以帶女, upgrade咗去大房, 比起A&Em 當然相差好遠。 又有泳池, 早餐超正!!

good, 希望多D香港人的POST.

5日玩咁多野?

多謝樓主無私分享

KTV依家的確貴左,玩個氣氛,加個ST比較抵

photo report, good details, thanks for sharing

manmannew 發表於 2019-11-20 15:40
響胡志明市玩咗幾日,  返到嚟香港呢個立立亂嘅地方, 一直提不起興趣寫報告......  

今日得閒少少, ...

after your report,another sauna will long line up and raised the price.

thanks for sharing

manmannew 發表於 2019-11-20 14:40
響胡志明市玩咗幾日,  返到嚟香港呢個立立亂嘅地方, 一直提不起興趣寫報告......  

今日得閒少少, ...

謝師兄精彩有相報告……

我上一次到胡志明已經是3年前了,在越南都玩過十來次,感覺和師兄感受很相似。越南妹很現實、溝通又有困難,泰妹較難找白皮膚加樣索的,但泰妹現實得來還是有點風情,跟共產的洗禮教化不一樣。

我去Apocalypse時,覺得女很一般,也是轉了2圈、一枝beer 後走人,去過Lush disco, 埸小女也不太索。KTV 也是過得貴,在泰國包条女 8pm to 8am ,  也没這般貴。

一月份顺道工幹時可能會去 HCMC,專去玩的話,還是去曼谷玩感覺適合我多些   下次大家遇岩在曼谷一起喝喝杯、玩女

回復 manmannew ##1 的帖子

What is the actual address of 1127KTV? Thanks.

日本街的女可以加钟?

longbbb 發表於 2019-11-21 21:58
5日玩咁多野?

嚴格嚟講, 係三日玩曬咁多嘢!

頭一日班機深夜到達, 食完嘢去Spa已經凌晨一點.
最後嗰日,  休閒食早餐, check out, 已經出機場.

所以正確嚟講, 三日玩曬!

worldplayer 發表於 2019-11-21 22:29
KTV依家的確貴左,玩個氣氛,加個ST比較抵

另一個選擇係, 玩完KTV, 再去full service massage, 慳返唔少....

Alantang1 發表於 2019-11-22 02:48
after your report,another sauna will long line up and raised the price.

所有服務好+質量好嘅地方,  口碑好, 自然多人幫襯, 加價係正常.  日本街massage/spa主要係日本客人幫襯多, forum嘅影響力唔係咁大....

ttzzhh 發表於 2019-11-22 09:18
回復 manmannew ##1 的帖子

What is the actual address of 1127KTV? Thanks.

Google Map, search:
1127 KTV
Fortune II hotel

lonelykid 發表於 2019-11-22 10:18
日本街的女可以加钟?

當然可以啦, 畀錢就得

AaronLeeA 發表於 2019-11-22 06:28
謝師兄精彩有相報告……

我上一次到胡志明已經是3年前了,在越南都玩過十來次,感覺和師兄感受很相似。 ...

冇錯, 越南妹現實, 全部都係講錢, 如果你話想用真情打動佢, 去溝佢, 首先你識唔識越南文先???

嗰條KTV囡囡問我星期幾返香港, 我答佢星期六.   就係短短呢一兩句,用Google translate 撳嚟撳去, 打嚟打去, 又 voice input.......  , 都搞成十分鐘, 點溝女? 點冧女? 有冇師兄可以教教我點樣表達自己嘅幽默感???

去得夜場玩, 你話有感情都係假感情, 劉美君話齋: "歡場裏無真心", 見你一兩次, 傾幾句計, 雞同鴨講, 就冧你??   只不過係自我感覺良好啫!

難得啱傾, 下次再去曼谷會響泰國子版問問, 叫下人一齊玩, 希望有機會同師兄一齊夜遊!!

價格漲了