豪華新場金蝴蝶溫馨之旅,後生嫩口妍妍,甜美純情可人...

名稱: 金蝴蝶SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43408-尖沙咀-水療SPA-金蝴蝶SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我都好耐無出去鬆吓,近日天氣變涼,最想DUP個靚骨浸個靚Spa,有口啤嘅金蝴蝶,地點位於尖沙咀金馬倫道,地方非常方便,加上裝修豪華舒服,環境優美地方整潔,最好既享受,一入到去有位靚女埋黎招呼我坐低,然後斟杯茶比我,坐左一陣靚女埋黎問我有冇相熟技師,我就揀咗個啱啱新到嘅技師叫 妍妍,樣貌OK 幾靚女,長頭髮,笑容吾錯,好Fit既身形,坐左一陣妍妍 带左我入去浸Spa,成個人浸落去個按摩池裡面,水力按摩加妍妍 嘅熱情,簡直成個人陶醉左,浸左一陣冲涼抹身上番骨床妍妍 開始幫我DUP骨,開背力水吾錯,由淺入深,按摩過程一D都無偷懶,推油既時候力水岩岩好喎,妍妍好有耐性同好用心去DUP手骨都吾錯,按得幾舒服,服務態度都唔錯,妍妍 好鍾意傾計又有禮貌大家有傾有講過程幾温馨,跟住妍妍 再幫我按大腿推推下覺得好似有股熱氣谷上頭,跟住完來入正题長細唔多講啦,妍妍肌膚好似豆腐咁又軟又滑,又聽倒係妍妍 咀裏發出少少温柔既叫聲,令到小弟從頭嶽嶽變成軟皮蛇,真係好舒服,事後妍妍清理現場之後再幫我按、頭、肩、頸,技術比想像中好又足鍾,最後夠鐘就冲涼打償少少比妍妍然後送我出去妍妍仲叫我記住返去揾佢,我一定會啦之後比錢走人。
WeChat 圖片_20191121172557.jpg WeChat 圖片_20191121172910.jpg WeChat 圖片_20191121172905.jpg
插頭香!
唔錯!唔錯!
多謝師兄支持
多謝師兄支持
多謝師兄支持
多謝師兄支持
多謝師兄支持
多謝師兄支持
多謝師兄支持
多謝師兄支持
多謝師兄支持
Not bad !