[MB男同性/同志(只服務男性)] 忍不住去sauna做女子滋味初嘗黑房3P之旅

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我忍唔住好想試下做女子比人插嘅滋味決定去左灣仔sauna
, n* U. U7 \3 K  ?$ I' \7 o終於去到現場 我個有喜個心又慌 我第一次完全比男人搞就係黑房發生 佢一路摸我 問我是否O 我話係 我就好似女咁幫佢含 過一陣又多一個人嚟 人生第一次AV試咗吹兩條 我完全感覺自己好似女仔 跟住一路比人插一邊含 真係上太空
& ?- P# [4 h& [# _0 ]! r4 [/ `
忍不住 都想試下$ @) T0 Z+ K1 F& N

) S" n7 R  q: W
. \& }# W; _5 Z  c# G+ g5 Y

登錄/註冊後可看大圖
回覆 讚好 0 不讚 1 使用道具

始終未接受到比人插,因為真係怕痛,又怕人地會夾硬嚟,反而想試互含口爆,有冇人想試
回覆 讚好 1 不讚 0 使用道具

可以分享一下黑房情況,黑到咩情度?我直男食開鵝,但又好有衝動想喺黑房環境試吓
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 Shelady ##2 的帖子
3 ^: M' L0 P0 C7 H. c0 q+ n& b/ r. h( j: S4 f
黑房有光啲 有比較暗大至上都睇到少少 睇你想比邊個搞又或搞邊個 唔想三p 可以關門一對一 但我想三P睇到差唔多可以接受就自然有人插我 真係好刺激

泳裝 發表於 2019-11-23 08:09
3 s- g  I6 V1 v: _我忍唔住好想試下做女子比人插嘅滋味決定去左灣仔sauna
5 P- {5 I' G0 R終於去到現場 我個有喜個心又慌 我第一次完全比男人 ...

/ S  T" `* e4 |% Y7 j多啲人重好玩😏

用手機回應 泳裝 #3 的帖子
, E: _1 M+ o; X7 N
4 P- s7 ]7 b0 _多謝分享,其實1支公上去重刺激,入到去咩都唔識又唔知咩料,學師兄你個奇遇就驚喜萬分,但我最驚入都痛攪彎個氣氛,我最想一次過食2條腸。。。哈哈多謝分享

收費點計

回復 hungyiu ##6 的帖子, g# ?' Y/ J- W- W7 s; T9 S4 a1 G& P
  u. K; ~# H+ W8 O
百幾蚊就可以" O3 `- j: ]3 J+ |

回復 Shelady ##5 的帖子- ~! C; f# H' o7 w" S! \
% {; I2 _% c+ A  t: `) z
入到去你肯制就好多條比你含

6 L7 O* w; F9 C
; P8 n' B; T4 S是!非常剌激!剌激過以往的性很多,在漆黑環境中像蒙了眼一样(我喜欢合了眼做被動)自己當AV女主角,不知对方下一步做什么,看不見,被人口交?被对方要求口交?或 按在地下啜Lin?狗仔式,坐蓮,傳統式?或被幾人一起服务,如處女一樣,只等待对方行動,之後只須佩合,可發出喘息聲當獎勵对方為自己的努力,感受女人被男人寵幸時的幸福.... 極之迷惑,心情,感覺很难文字形容,夠胆一試後,成日心思思,加上收費不多,真返不到轉頭的,我是過來人    我除喜欢當AV女角之外,其实想試下開别人的苞,你們如第一次去想被開苞,可短訊我,可以嗎 ?最多之後報答你,給你按摩加深喉青頭仔快D找我啦!  p.s 第一次被插會有D痛㗎,但識應後會有快感,沒騙你,你去查下前列腺快感吧5 b0 F5 }: L4 F
我去的多是九龍Sauna,港島区沒去过,不知是🐻熊熊,還是猴子多❓有沒有洋腸❓

用手機回應 k1ngk1ngk0ng #9 的帖子
0 c' Z) y% s" ~. n' M
! c- h2 I. q' w% e' E5 y; H$ |" @1 T難得經驗分享,其實自己係直男一個,知道自己未去到正面同性玩,但食完鵝後就將範圍廣闊左,接受到棍撞棍被插滋味,再認識到黑房可以唔見樣「同性下未必起到頭」之下,就好似2位咁好想做女感受被人擺佈。不過多口再問下被插時痛就推開人唔會麻煩到對方嗎?

回復 Shelady ##10 的帖子
) m1 H( s% G! v" N
! W% R9 D2 D+ _其實只要享受插入嚟條j嘅感覺個肛門就張開就會越嚟越high 仲可能 前列腺高潮 諗起都心旭旭

7 R$ W: I  Q! c4 f
Shelady 發表於 2019-11-23 18:08
6 o* j) {% S8 v: j' Z$ u  g, ?) H用手機回應 k1ngk1ngk0ng #9 的帖子8 ?7 T% ^! |6 O( V  U8 X

2 f( Q5 B9 g$ B6 Y難得經驗分享,其實自己係直男一個,知道自己未去到正面同性玩,但食 ...

( d4 }* u8 [- a/ J5 n
7 L3 |% L( `. Z3 B$ Q8 {& Z我記得我的第一次,己告诉了对方,用了許多ky ,當对方入了,我感到痛,叫对方不要動,对方好温柔,仍在插入狀態沒有動,我忍耐痛,我記得不久約一,二分钟,渐渐適應了,我叫他可以了,但慢慢動,之後快感亦來了,对方亦感觉到,越插越快。感觉真似女孩子破處,重要是对方温柔对自己,第一二次後慢慢不痛,如对方仍不理,一於推開他吧,别令自己不開心,之後告诉他痛,

回復 k1ngk1ngk0ng ##12 的帖子
; w% z8 |* i. R1 ?* @) f+ Q- [3 V8 j
我諗女仔都係咁 第一次痛 做多兩次就上癮 不解釋 同路人會明白

用手機回應 k1ngk1ngk0ng #12 的帖子. E$ u( B1 k0 T& `; G
. ~1 m- W; \$ C2 b& s7 p3 v: u
有你呢句又可以勇敢地行前多一步啦😂

用手機回應 泳裝 #13 的帖子
; m9 b. v& B/ p3 W- e: P( P7 F" T) [7 o; x4 M
多謝多謝。呢個解釋會令我短期內踏出第一步🤩

Shelady 發表於 2019-11-23 18:47 4 O* |0 y" m0 s% G# f: h' n
用手機回應 k1ngk1ngk0ng #12 的帖子
7 e  ]" q8 S8 @* e, j$ Y  j
! l6 v1 k7 s" q. n7 j有你呢句又可以勇敢地行前多一步啦😂
* ]5 t+ D4 l' U( z
很開心能幫你打開心結,但記得双方一定要做足安全設施,就算過程之中真的喜歡了双方,亦要安全第一。

回復 泳裝 ##7 的帖子
7 v8 N- @+ j2 ?8 p
) n! _& A+ y. i! P0 J2 }6 r* ~! [百幾包咩,通常0多定直多

回復 hungyiu ##18 的帖子
& l' v4 [3 O" e( }
* N" |- K& _9 H4 m百幾入到去就沒野要消費 唔知O多或1多

回復 古月仙人 ##14 的帖子
3 y* p4 A1 A! K' z" W4 V- n! Q3 l, c# `# H
我仲想試黑腸 邊度有😅