[MB男同性/同志(只服務男性)] 忍不住去sauna做女子滋味初嘗黑房3P之旅

4 J: S( i) \' P; ?- }2 ^6 u/ v. N5 O4 e& g5 X
+ c0 x- m+ P1 D! m
百幾元,有時黃金時間二百,會多好多人,不同場有不同饮品或三文治供应,1,0 好難點算,有些是1,0混合,只不過真睇你好不好彩,遇不遇到高大威猛或柔情似水皮膚滑滑似女的。有時比人入得多,令慾念如箭在弦的弟弟,只要近在弟邊的洞,不理山洞或口洞,身体只想急不及袋入了發洩,所以1,0有許多灰色位,只有那刻心想怎樣,有時給了丁丁控制了頭腦同身躯,沒有永遠的O或1,特別是漆黑一团的环境,大家不用对人或自己負責,只要自己開心和解决心理,身理須要,才是重要。如比人插不開心,不爽快,可插人。插人很用體力,又可比人插。笑笑
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 k1ngk1ngk0ng ##21 的帖子# P- ?. u0 t" z1 J( S% f

1 m, R) O2 I  ]# S9 `) J真係好淫亂.雖然只有食鵝經驗.而家對男男都有性趣.

用手機回應 hungyiu #22 的帖子$ Y# S! j( h) H. f
' b  [1 m, M% j' `7 h
非常有同感,話時話近排話題都講桑拿。。。我諗太子間鋪都或多或少人流都多左

請問地點?

在那裡的,我也想試下一边被插一邊吹😁

灣仔區 Soda Sauna同埋MY WAY 我行我素兩間 我去過

回復 k1ngk1ngk0ng ##9 的帖子
3 H; {9 Z! s* p2 L, _+ N% B3 _! U, O' l0 Q
聽落好似好吸引,可以了解多啲嘛🤔😊

聽見師兄玩得咁happy,小弟都想去試吓被人開菊的吱未,但又有D害怕個心15、16,因未試跟男做,但又好想試吓

pm plz

; `1 F# x4 d/ V1 C
ynohtna 發表於 2019-11-26 11:00
! J% v' W  @. y; ~8 T1 L回復 k1ngk1ngk0ng ##9 的帖子3 s3 p( V6 f% w( C# N8 |" e1 d) w
$ b! Y& J1 }; f8 {0 B7 O" Q6 u
聽落好似好吸引,可以了解多啲嘛🤔😊
4 R  `* i. [9 u
# R6 t  u2 h  Y: s7 ~
你想了解那些部份?1 r3 u0 X1 _- J+ `! f/ b& u3 N4 {
桑拿只須付入場費,不有其他收費。入场後,識到幾多朋友,全看你彩數,除非本身勁體臭,口臭外、基本上無問題。你想怎样玩,性别是1、0.。  2人,3p。69 黑房,喜欢做現場觀衆或自己上陣别人來觀看,自己决定。
1 s" I" U4 D: e, S6 j( {這些另類剌激,社会一般女性比较含蓄,無法提供。之後,再與女女正常做,若有所失,為的是出精一刻 (身理須要解决了但心理須要未有滿足)。就好像坐了過山車,再次坐地铁心情般。所以影响都好深。4 \6 E6 R- O! T6 F5 m0 d: P
每當無聊,空虛 或經過附近,腳不聽指令上了去。尋求心灵慰藉,剌激。在漆黑中,時間空间自我道德也渐渐迷糊退去。恐惧中,摸着壯健身躯,被強壯手臂擁抱,期盼着將要發生之事,身體控制權全交給别人,被動中又帶㸃主动,想矜持又忍不住淫荡,陶醉享受下不禁叫床,身不知不觉為配合对方搖動起來,越墮落越快樂,讓羞恥變極樂。之后被征服被填滿,滿足地完结,就似女人成日說的安全感,滿足感,澈澈实实兌現了。我最開心被人插到(完全沒碰過J J下)射精,超high
8 j( \. N+ h; i7 X4 f别輕易上去第一次,真係一入后門深似海,踏去後入易出難,只會越踩越深,不能自拨3 p5 `/ P6 z0 P, O
有沒新人最近去過,可不可寫一寫你佈告,感受。$ N$ z2 N% D- y6 ^* }& f

$ ~9 M, z" \9 J$ P5 `' d: E4 ~8 O, b: G; x/ x

回復 k1ngk1ngk0ng ##30 的帖子/ o8 ]) V9 J) [: g

0 c2 d8 M: N( }% N* B  m8 ^$ t5 T+ _黑房,漆黑一片.点觀戰? 歡唔歡唔係同志,我只想見識.因試過去同志按摩.我話唔係同志.佢就唔做我生意話怕影响氣氛.

回復 k1ngk1ngk0ng ##30 的帖子9 N4 m# k$ m# M2 L, q, l# A
$ x& R  T) C1 O0 \' w7 G' ?; ?
好想見識一下,純觀戰可以嗎?

- a% q% ?8 g1 o- \! c4 o" u
hungyiu 發表於 2019-11-28 09:06 ! l$ ~, T0 C* B* \: T  N' {  n0 q
回復 k1ngk1ngk0ng ##30 的帖子/ f  ^: B, {/ X2 [
) f" \* ]7 O( ?
黑房,漆黑一片.点觀戰? 歡唔歡唔係同志,我只想見識.因試過去同志按摩.我話唔係同志.佢就唔做我生意話怕影响氣氛.

: t! x1 B" a% f" O$ b# X' k: Y4 i0 k; }" o/ H/ Z
唔係同志又想見識一下,當然ok,但別告诉職員,因他们不想客人受到騷擾,但要預了比男人摸(包括小JJ ),可輕擋他的手表示拒绝。暗房極暗,雖完全看不到容貌也能勉强下睇到是有人 ,當自己作愛時暗房中有其他人,明知看不清,但心理上,是興奮 ,讓我們在他們面前造一场精彩A V性爱表演,人越多就越買力
4 O' D5 f0 ~$ d6 B3 H; ?# a5 i所以上到去,要清楚看見是不可能,只能隱约感受别人是作愛或口交之中和環境,分分中受到诱惑,變為同道中人,到時我又多了位好姊妹或老公  了 ,請考虑清楚後才上去

睇到我都心郁郁好想試

回復 k1ngk1ngk0ng ##33 的帖子( J$ C  F6 A* U" {8 s  c
! ?* }9 k& W; ~9 W7 y
哦,原來係感受. 為咗要見識,只有犧牲色相.

請問去sauna有冇年齡限止

有經驗嘅師兄去到通常玩幾耐?

一般我覺得兩個鐘左右,黑方真的好黑,試過同另一個摸摸下開始做先發現旁邊入左黎另一個人,看唔到他做緊什麼,好似打飛機,反正太刺激,後來一個前一個後,我就服務到他們兩個人出左。記得要提醒別人帶套,因為太黑,如果唔講,隨時有人bareback環保你中出,後悔都來不及。一句,太刺激!

有無更多資料,pm plz

想問下咩時段去會多木d人?; O0 H/ P6 ]: N9 I# @
同埋港島有冇好介紹?