[MB男同性/同志(只服務男性)] 忍不住去sauna做女子滋味初嘗黑房3P之旅

有冇大哥可以比d意見,我諗住午飯蛇出去尖沙咀銀河試吓有冇快閃,未知午飯時間有人嗎?
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 Shelady ##41 的帖子5 A& y% `. U3 e- M% ~! e8 k4 G1 f

7 |. g  ^) q; T6 p黑麻麻睇吾眞、諸問點知他有無帶套?分分鍾拉嘢

用手機回應 kimmichael #42 的帖子
; B$ r( N) `" Z* a/ G2 O
5 [; k' a4 W# X如未被動中,唯一可行未得閒無事攞隻手掂下對方條X有冇套喺度囉!至於口X就睇個人係唔係環保份子啦!

本來今日上,但太凍,縮沙

回復 hungyiu ##44 的帖子% b2 d. P5 P/ @- B* ]

3 R, t* [$ B" [: p, r, lthx! lady.有機會帶下小弟,去求欢

回復 Shelady ##43 的帖子
$ C9 D" I0 Q; x5 A$ W/ N6 l0 ]& x
# w& B" U8 V, g+ `8 l請問去sauna有冇年齡限止

多謝分享

晚上唔方便,只可下午.會唔會都有好多人上去.

用手機回應 k1ngk1ngk0ng #9 的帖子2 y( I9 w& H" f) }

% c0 h% Q2 U! I$ `! o; W- \$ ]: y6 y6 ?直男想試吓被開包,可以聯絡我嗎?

星期四想去太子睇下,我未試過

回復 k1ngk1ngk0ng ##9 的帖子! M* K! e1 }3 Z! v8 [* Y8 {

7 E% @) w9 Y, S% N% x# n! I1 b" h% d可以留聯絡方法嗎?想你帶我上去玩

呢兩日得閒有無CHING 一齊去? 最好多P互含. \, M6 F9 l9 e; d

我係直男   唔係同志  想去見識   可以帶我去嗎

7 E3 @  Z3 `4 z' o2 N我都唔係同志, 純喜歡含同吞精.
9 |6 \! |; K1 I, ^; F* [ching 有無玩過?

幾時有人會去?想見識下.8 e/ O3 a! y. I, i2 M+ k

我係直男想試吓,可以聯絡我嗎?

jcfinding 發表於 2020-1-29 17:04 5 p% I) h" O, J
我都唔係同志, 純喜歡含同吞精.2 R: J6 q# q$ @* y. T
ching 有無玩過?

' }9 p6 a; ~1 T/ q有興趣玩嗎3 [8 }' ^5 U0 L; D& V; I" B# i2 O* q
一齊去

回復 zabeel66 ##56 的帖子7 M% X: t4 V% J& g: i* N
7 ?& P* q+ D/ G7 e+ e
联络你玩乜先得架,是想约出来定点
7 U) f% S% ^# }还有你是1/0

男,都想試下,比人插,吾好咁大最好

老嘢想試吓去sauna,有冇帶路人