[指壓囡囡] [太子] YSL

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

代為轉發...謝謝大家收看!!

今日無工開都有一排無上太子,打去問下粒糖我至愛有無返,回應我幾個都無返,問下有邊個,糖姝介紹咗幾個囡囡,有一個未聽過就係今日主角,ysl我未聽過未見過,糖妹話同咖啡差不多,咁就約咗,早小小去到,糖姝自己帶領我入房,等一陣囡囡入來,需不大美人,但保證不會彈,ysl入來好好禮貌同好好笑容,主動坐向身上,送上輕吻,這而可贊賞各自除衫拖我手入去冲身,冲得非常細心,有水簫加幾下琛喉,跟著出去上床再玩,ysl吹得有心,加有琛喉,我同囡囡講可以再琛啲可以,囡囡無黑面,好努力琛喉,琛喉玩咗十分鐘到囡囡話我大頂喉嚨,我話上套做,囡囡騎上來有週感,幾分鐘後囡囡話好正,面紅紅叫我起身吊佢,未試有咁樣同我講,聽完我啲火加男人獸性出現好耐未試過,好就滿足下囡囡,男上吊,就向這是發現囡囡包包小粉紅,自己獸牲出現吻下去,唔錫無事一錫出車,囡囡打冷振,不是假係真,好耐未見過這真實感覺,囡囡叫聲好聽,囡囡話頂唔順嬌滴滴狂叫吊我,快啲吊我,見到咁玩多陣係咁錫,見差唔多就洞房先,囡囡反應非常好,轉咗幾個資世,最後狗仔式收工,囡囡扒咗向道講比我吊死,來咗2次高潮,瞓一陣去冲身再瞓一陣,囡囡好似小鳥依人瞓向身上,吹下水了解下,鐘向出去,這囡囡值得返食,這係我事後感。後話聽糖妹講ysl返太子有,二,三,星期,ysl有身形,有服務,不明白一份報告都無?講返ysl身高,五呎五六,B波滑,同埸咖啡身形差不多,真不明一份報告都無,奇怪,問下糖妹,ysl多唔多支持者,糖妹講OK,算不講費話,各位師兄做過咖啡就可以找下ysl,好嘢向大家介紹下,好唔好自己上去實戰下,個人會返食,我有多一個目標
多謝 Candy 轉發 😘
回覆 讚好 不讚 使用道具

coffee 試過唔啱 feel
不過 YSL 就好得~

揾日試下先