[港島走地G] 北角春街情報交流

多謝師兄報料
請問通常幾點開始會旺d?
好老...40-50歲..無胃口
manchungor 發表於 2019-12-30 19:18 7 y8 y, \7 G2 W' x5 ?7 y
好老...40-50歲..無胃口

I3 S1 D, B" O6 s! T( L- E上次夜晚食左件30白滑大波湘妹子約30,兩魚半包膠吹服務態度皆好!可惜冇再見佢黎!
呢排有冇好野?
尋晚行過, 40-50路
小弟間中都去果邊食飯' {5 y- b% N/ v, K" d8 j0 R
行過都係見到中女同大媽
一般都大媽,未見過後生女
大媽多
用手機回應 fakami #45 的帖子
% @; I  F8 b/ Y$ [$ m1 o
; o$ v- n1 B  \. C( X今日咩環境?
raymondlee 發表於 2020-1-2 09:25 # f3 ?- |! H' D
用手機回應 fakami #45 的帖子
+ z5 i0 K8 l- ?. a5 B& i6 x' X+ ?+ f$ i! t, Y6 U& m, G  {
今日咩環境?

8 i9 E! K# H- S, J- Q都係大媽橫行
少女比較少: x/ S3 W6 _2 e, Y8 e, [
大媽四圍搵食
剛路經見只有十件大媽/中女出沒,約2-3件中女可食,要食後生要去王冠141先有!
唔使後生, 三十頭都好, 下下40路真係落唔到手
crazyben 發表於 2020-1-5 18:30 . l3 s2 k% W$ I" n4 X4 k/ \
唔使後生, 三十頭都好, 下下40路真係落唔到手
( v/ ]% e- ?* r/ r
師兄如果要喺春街揾食,四十路都唔入手,肯定只得返五六十路俾你揀。  ^2 H) k, v, x$ P6 _
三十頭上王冠可能有,不過環境欠佳,我見過有幾十個唔知跌咗喺度幾多年嘅未開封comdom喺床下底都無人處理,另外服務一般亦欠奉,要食好野睇怕要去遠少少,呢區真係非常一般。
lucaslucas214 發表於 2020-1-5 18:54 7 T3 P4 D, C" u4 Z$ i7 E  z
師兄如果要喺春街揾食,四十路都唔入手,肯定只得返五六十路俾你揀。! H& N1 u7 b, f$ _; G+ S" u! C2 A
三十頭上王冠可能有,不過環境欠佳 ...

; S4 [1 p$ B' |+ x+ [0 rTotally agree the stage
bigm 發表於 2020-1-6 19:06
2 @6 r: U& L7 m& X" |4 R- r2 kTotally agree the stage
. ]- p: e& @+ I* S2 F- C1 i) k
三十頭上王冠
8 W: P# v0 d. A: a+ _
lucaslucas214 發表於 2020-1-5 18:54 + D+ a/ R/ p# @$ [
師兄如果要喺春街揾食,四十路都唔入手,肯定只得返五六十路俾你揀。
$ F$ q( t. c5 G9 t8 H6 T三十頭上王冠可能有,不過環境欠佳 ...
2 B4 N" W8 Z$ n7 ^: p% c
多謝師兄分享🙏🏻🙏🏻👍🏻👍🏻
見到多數40幾歲最少...

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 09:17