[九龍走地G] 老廟攻略(二)

影都無隻
回覆 讚好 不讚 使用道具

冇啖好食!

樓上泰唔知咩境

有咩好景... 無咩女咁...

本帖最後由 ASIANKITTEN 於 2020-2-14 22:02 編輯 : H" @4 K: e4 N  o8 R

- g6 m- ^6 \  T/ u* _) b2 `#58 MAP8 ]( @' `$ m% z, I
紅3   藍5,9,152 Z3 J8 h; q" v
重有幾個女企喺度  如果見唔到就可能做緊野! t: T+ t; v% O1 f+ [
另外樓上泰妹都有好多
3 Q) z7 a0 f+ W+ r! D) s% A2 C( t$ l

ASIANKITTEN 發表於 2020-2-14 22:02
; u: d/ P4 z# h( \#58 MAP
6 w6 {& T* t  h紅3   藍5,9,15
: A+ e  ]; a& \. j重有幾個女企喺度  如果見唔到就可能做緊野
9 R/ W; A3 N" w1 c
有咩邊個位置質素比較好?謝謝

蔣冠一 發表於 2020-2-14 22:30 , O4 u! E5 F  M' {
有咩邊個位置質素比較好?謝謝
. O' Q$ \% C% F7 f) I! }+ v
質素一般   
8 i  [! @& d- q! U; [' o大部分囡囡都做左好耐嗰D
0 p8 A% V9 V* T! E2 N/ y應該你地都見過
" f" O) f% V& J

, D3 J3 i1 m3 C! y                               
登錄/註冊後可看大圖

呢啲時候就無嘢食

你地點玩法, 無囡的時候

(~@小鮑子@~) 發表於 2020-2-16 23:51
$ z6 d. V' J+ f, h你地點玩法, 無囡的時候

: O$ C2 C; n8 g- x6 [* l' c! k% U9 y1 H
% [, }. U. x7 t" V3 h/ E

M9 h1 s8 o( X+ ^5 N& a% e! |- t噚日擺油尖,下晝 3:30pm 去老廟行咇,好多檔都有開,全部撩鳩我,新女新女,o靚妹o靚妹,上去揀上去揀........屌佢老母屌佢老母!     (~^o^~)
3 \2 U( D7 A* a9 u7 P; T5 r: }# T! O, R# d1 j$ b6 S8 M

. [5 }$ ^  v3 N/ v( u4 @# E1 }

(~^o^~) 發表於 2020-2-28 03:07
! |0 s* N0 A# T+ ?) I& W( n$ E& G噚日擺油尖,下晝 3:30pm 去老廟行咇,好多檔都有開,全部撩鳩我,新女新女,o靚妹o靚妹,上去揀上去 ...

) d& q4 k  }  Q. F6 D  v直係去馬既話, 真係係屌老母!!!!!!!!!!!!
5 i6 v0 ^: I* h, V: d1 g
3 W+ n6 _% L7 Y# K4 X2 X

回復 ASIANKITTEN ##208 的帖子/ r; H- R7 |  H; @- `

6 @9 L6 A& v+ A# v* u% U  E紅色??大陸妹?0 r/ t0 q& F0 h; y" S
藍色係泰妹??

回復 Peter1235 ##212 的帖子
# Q# G3 O5 s+ t1 P! u  U( W% f$ c
真係咁多囡囡.. 要去食下先.

(~^o^~) 發表於 2020-2-28 03:07 9 k: X: Q2 Y2 f: @5 g* k! e$ c) k9 Q
噚日擺油尖,下晝 3:30pm 去老廟行咇,好多檔都有開,全部撩鳩我,新女新女,o靚妹o靚妹,上去揀上去 ...
. [$ S# J. [. L0 W
光頭佬都有開?

有冇人最近行過? 仲有咩女女玩?

地圖呢家嘢低調啲好

琴日下午三點經過
2 @% n! e6 g! D; @& V% o小弟少玩企企認識唔深
  v' w7 J( e# Y9 H以為係街搵生意就係企企+ F  m8 L8 ?7 ]( F

7 ?- K4 ~. n1 _# N% R$ p0 K2 X$ Z琴日先知仲有隻玩法就係地下有個agent坐係度
0 `: [0 D7 [, G你想上去揀女佢就叫人開門俾你" V3 q% V' t' A0 d+ [9 F' s6 z
請問各位師兄呢種玩法點稱呼?5 V% y" T7 O3 s2 Y2 p

2 C2 I4 z) O$ {7 v; b3 G+ o回正題
0 ~6 t+ j1 d0 j( Z上樓睇女睇咗三間都麻麻
7 s. w7 }" t5 _- g7 d琴日大約有8-10個agent坐係樓下我估有女開工5 n5 u4 t% y6 z) Y
不過我趕時間冇睇哂7 y2 D' o( a6 ^6 d9 e
企企係大媽多. A3 ^2 J" W1 F
後來發現一個廿尾細粒白淨瘦底
0 a4 \; e, y# a& {開價包吹兩魚半即上
- H9 e- ?1 ?4 T, B/ y+ W9 h全程好笑容- X: V4 j$ f6 J  B1 d1 R
B級波, ~$ J! P$ \. p6 L5 P
勤力吹
6 `) T, S4 j, Z: Z9 M換位冇詐型催鐘

回復 U9ith ##218 的帖子) Q# J: H% y5 [/ p2 k5 V

- S7 Y* `+ K" \* p5 K) Z) ?可食用?

U9ith 發表於 2020-3-3 19:46
3 @7 T" ]; r7 r& A琴日下午三點經過0 `" ^% \: h* X: o& z* ?8 u+ S
小弟少玩企企認識唔深
6 B: p2 @1 V' @& x3 E) D以為係街搵生意就係企企
0 t* K, j2 I: K: m) K+ f; l/ ?
泰妹?