[賽後報告] 2019 十一月胡志明八天七夜 Part 4

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

2019 十一月胡志明八天七夜  Part 1
http://141hongkong.com/forum.php ... &fromuid=662496
2019 十一月胡志明八天七夜 Part 2
http://141hongkong.com/forum.php ... &fromuid=662496
2019 十一月胡志明八天七夜 Part 3

Day 6
咁琴晚經過一輪激戰 有少少筋疲力盡 簡單梳洗過後就wechat番師兄想來番個Lunch box meeting 傾下琴晚既賽況
但系因為師兄中午機 咁就應該趕唔切來個Lunch box meeting 咁琴晚得知師兄住起邊間酒店(Vien Dong Hotel) 咁我同個FD決定去師兄間酒店傾下計順便去VD按個摩
咁傾番啦 琴晚有個師兄因為條女唔夠秤所以入唔到閘 咁好彩都臨時搵到女女上房 不過快餐既服務只可以講不過不失
所以如果住酒店記得Check清楚女女夠秤未 就算偷雞入到 預著當地特擊檢查都有排煩出來玩安全最緊要  
互相包膠後 師兄們都要番香港 而我同個FD就上去VD 咁VD其實我兩年前都去過 俾我既感覺都幾好
咁兩個人入到去就簡左VIP房好似系100萬 咁房入面就有浴缸同桑拿房 咁入到去就蒸一蒸 咁過左幾分鐘女女都入到來 咁女女真是樣靓身材正
咁蒸多陣 女女就入來叫我出去幫我沖涼 點解我要簡VIP房呢 就系因為女女會幫你沖涼 由頭洗到落腳同埋時間充足 可以好好咁放鬆身心
講番女女服務果part 正骨方面我真是要俾10分  因為按得比好多正骨場舒服 但暗黑果方面 真是5分啦  因為條女女可以抽水 但無除衫等等 但系佢打得系舒服既
我本生俾60萬貼士條女 不過前台話唔夠要再多d 咁最後我俾左70萬  咁我想問下咁多位師兄而家VD公價其實幾多(VIP房)
我個FD就出番來問番佢 掂唔掂? 佢都好滿意 佢話條女有除到衫 咁雞運既野 人地有 我可能無 不過總結VD系貴因為成200萬一次仲要系3分之一套 但系真系身心系舒服既
值唔值得就要睇下閣下系追求D咩 如果系為食女追Q數既 真系唔建議去 但如果系想按個老正加出個火呢 又真是一個唔錯既選擇

起VD按摩完就睇下部手機啦 咁就見到310條女女就問我今晚去唔去236(嵋嵋)搵佢 咁今晚我同個FD都未諗度今晚有咩節目 同我都有少少掛住女女
咁就叫女女幫手訂房  訂左今晚9點 今晚上去搵佢 同個FD番酒店HEA一HEA就去日本街食少少野就去236(嵋嵋)
咁去到所見其實236個場同鴻發310/168都系差唔多格局 咁入去坐左兩分鐘度媽咪就入來 咁個媽咪呢 同我條女好似樣 個樣同身材都好掂
咁媽咪(嘉儀)就自我介紹下 講解下價錢啦 咁同310都一樣 因為同一個老闆MA
當晚媽咪
WhatsApp Image 2019-11-25 at 20.45.15 (4).jpeg

當晚照片
WhatsApp Image 2019-11-30 at 20.56.55 (2).jpeg

當晚我條女就叫我坐多個佢朋友 咁我都無咩所謂 雖然佢個朋友我真系無興趣
咁玩左一陣我條女女就開始走台 而我個FD果條女同佢個朋友都無走過台
玩左大約3個鐘度 我條女加埋來左都唔知有無半個鐘 咁我當時其實我都好鬼火
心諗唔撚系牙 我見個媽咪仲見得多個自己條女 我自問都好脾氣 好少會嬲 但今次真系著曬火
咁點解我又唔走呢 唔轉場呢 我個FD起度又玩得好鬼開心 咁我又唔想掃興
大概十二點度啦 我條女再入番來 我就二話不說就屌鳩佢 我話:唔系牙 你叫我來搵你 陪你 我來 你叫我點你朋友 我點 但你點對我呀 我來左3個鐘 你話你陪左我幾多?
我見個媽咪都比見得你耐 做人唔系咁做? 搵錢唔系咁搵? 我今晚真系好唔開心 對你真系好失望
咁當然成間房都dead air啦 咁其實起我屌到半路 佢已經攬住我眼紅紅 系咁同我Sorry 咁最後佢話信佢多一次 佢唔再走 俾多次機會佢
其實以我性格 如果我對人失望 我應該唔會再理條女 不過今次我見我個FD玩得開心 唔想掃興 就話:好 俾多次機會 我唔想再失望  
之後呢 條女全程都無再走開 全程都陪我玩 咁都玩得都OK既 咁我條女就問想唔想轉場定繼續起度玩 咁我就無所謂既 咪出去玩LO
咁就快快手埋單 轉場玩啦 四個人就去左間CLUB玩 去到都見到好多人外國人玩 不過多數都系泡菜國
其實有時我都唔明D韓仔 來越南/泰國食女其實casual wear已經夠曬 你洗唔洗著到去飲咁 :lol 咁果場都有D Local起度玩 見佢地個目光對班韓仔都唔系幾友善
咁玩多陣就見到其中一班韓仔避走 可能驚俾人打掛:lol 咁落到CLUB都系飲下酒 食下水煙 打下茄輪  
WhatsApp Image 2019-12-01 at 20.19.37.jpeg
玩到大概3點幾 4點 我地就埋單跟住去食左個牛肉湯做宵夜 之後我地就去搵酒店做大家都愛做的事  
咁講番尼個Trip 個女主角先 真系好鬼大波  一開頭我意為系假 原來系真 果種驚喜程度真系不得了

最後兩DAY應該會起下星期出埋 請咁多位師兄多多支持 如果喜歡既 請幫小弟評一評分或者留個言謝謝

多谢分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

Thx for report ching
VD is overrated these days..

感谢分享

回復 templat ##1 的帖子

謝謝分享

多谢分享

終於到今次女主角出場

回復 vv--vv ##7 的帖子

用普通話鬧 鴻發d女女大部份都識普通話  反而英文唔系太掂  而我果條女d普通話仲講得標準過我  因為佢地起d客度學 自然聽得多 講得多

回復 nw167 ##8 的帖子

無錯 終於到女主角出場   其實點解叫女主角呢 因為最尾兩日真是好似女朋友一齊出去拍下拖 食下野 飲下酒 玩下game。  最尾起十一月中翻去搵佢帶埋佢去芽莊玩

多谢分享

谢谢分享,精彩报告…

ktv 女多數好現實。難得佢肯陪你出去。不過雞運好重要。去牙庄,你比佢多少錢

thanks for sharing

Nice Report
Thanks for Sharing

thanks for sharing Ching !

回復 bkkgal ##13 的帖子

現實d好。免費既最貴。比左大約600萬一日

templat 發表於 2019-12-2 19:59
回復 bkkgal ##13 的帖子

現實d好。免費既最貴。比左大約600萬一日

6m 一日對我黎講好貴,負擔唔起。市價多少?6m一日好容易搵到高素質女一起同遊。

回復 bkkgal ##18 的帖子

其實過夜而家鴻發~450萬至500萬 1127 600萬 其他貴少少既場都550萬VND

回復 bkkgal ##18 的帖子

6m 搵到高質既。但系唔系真是搵到岩自己玩同好服務又另一回事?