[賽後報告] 2019 十一月胡志明八天七夜 Part 4

睇黎ktv女出遊遠高酒吧。
vd vip 0.7m小費合理。
我11月到新開既dai nam 2,全部vip 房。
女問我多少,我話市價。佢話多少。我話0.3m。
佢話尼度冇0.3m, dai nam 1 都是0.5m.
原來佢響dai nam 1 工作5年。
我話0.5m。佢話vip 最少0.7m, 有些1m。
好串。
到dai nam 1 普通package 同 minh tam 仲好
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 bkkgal ##21 的帖子

咁出遊24小時都陪住你。過夜最多咪9個鍾到十二個鍾。咁都正常既

條女大波已勝一切..期待下集

ching , thank you for your report

回復 templat ##1 的帖子

一般vip 房小費視乎條女服務滿唔滿意, 基本上房費幾多,小費就幾多,但vd 既vip 房成100萬, 似乎overprice, 所以佢話收70萬起其實都合理, 我反而有d 奇怪, 以vd 囡做慣遊客生意, 佢理應係房已經問定你比幾多小費同埋亂甘開價, 好少可會等你出去埋單先自己簽小費?

need more photo!ching

templat 發表於 2019-12-2 20:28

咁出遊24小時都陪住你。過夜最多咪9個鍾到十二個鍾。咁都正常既

如果ktv lt 5m,你比6m/24hrs 算合理。問題出在係ktv lt 5m太高。

谢谢分享,精彩报告

多謝 師兄分享 即是而家市價貼士大概0.7k-1m都幾貴以手打來講

回復 殲滅者映兒 ##23 的帖子

無錯 大波仲要真波真是已勝一切

回復 tai-r ##25 的帖子

條女都有問簽貼士 咁我話50萬。佢又話要多d 咁我話60萬?跟住寫左60萬 出到去前台話要再加d

回復 bkkgal ##27 的帖子

韓k好似平少少。同埋去頭頓d酒吧都平d 見有師兄出post介紹

templat 發表於 2019-12-3 08:13

多謝 師兄分享 即是而家市價貼士大概0.7k-1m都幾貴以手打來講

最憎係冇除衫,雖然小費70萬。我叫佢除,佢話比多地就服務好地,有地客人比100萬。好驕傲。抵死dai nam 2 好冷清。比70萬小費,我情願去小日本,起碼可以揀女,光上身,同我沖涼。或者k 網。

templat 發表於 2019-12-3 08:45
回復 bkkgal ##27 的帖子

韓k好似平少少。同埋去頭頓d酒吧都平d 見有師兄出post介紹

胡志民酒吧相信也不必500萬。因為好多女一日人工遠低500萬,又要喝酒,應酬客人。連續5-6去牙莊渡假,唔上班,又可以得500萬一日,大把女肯。

templat 發表於 2019-12-1 21:23
2019 十一月胡志明八天七夜  Part 1
http://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2258147&fromui ...

多谢分享

回復 bkkgal ##34 的帖子

其實都系 有得玩有得食仲有錢搵 d女正常都會肯既

弓喜師兄食好嘢

回復 bkkgal ##33 的帖子

無錯去日本街 人地全套連房都是~200萬 k網就~100萬其實已經唔太伏
如果剩系計暗黑果方面dai nam同VD都唔值得去

no photo for the big balls?

回復 hireal2 ##39 的帖子

Final report會再出相 不過同我kiss果個就是佢