[至佳女主角] 荃灣鬆骨推介,新女柔柔,有招呼,有骨技,超級好服務,回頭客不斷

名稱: 柔柔
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/A55486-荃灣-樓上骨-柔柔.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

荃灣搵囡鬆骨,試咗新女柔柔,服務真係好掂,真人又靚又斯文,長腿走肥,雪白大波好鬼誘惑,皮膚白白滑滑,真係見到都吞曬口水,
入房後,大家先黎個熱情擁抱,大波呼之欲出忍無可忍搓揉一番,真係好彈手,
囡囡親切招呼,態度和藹可親;安排我shower first,好快沖完涼返出來;
到床上柔柔好俾心機幫我先按摩,正宗手骨,絕對係一流技師水準,好手勢有力水,做到位準力夠,頸一路向下慢慢推按;
逐個位逐個位來,絕唔馬虎,要緊位加多幾錢肉緊,穴位又準;
按到鬆曬再來推油,推油如是,樣樣都細心,樣樣都咁正,慢條斯理推到我全身都鬆曬,
推按埋前列腺,非常之有技巧,已經爽到我無法享受,忍唔住我攬實佢瘋狂勁玩,
RPP帶有電感,舒服無比,纖纖玉手用陰力,快慢交替,雙電手令我起雞皮,內心團火隨即增加,愉悅身心,加上呻吟導航配合,細佬硬如鐵筆,由頭頂舒服到腳指尾,玩完一輪,細佬好快頂唔住派彩,正呀!
好吸引!
幅相引人入性
好正喎

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 20:57