[至姣至淫] 屌後花園,緊緊窄窄,屌完拔袋口爆,真係好鬼刺激,屌一世我都願

名稱: 藍藍
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A23059-上環-樓上骨-藍藍.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

入房後,藍藍大玩透視舞衣誘惑,仲會大豔舞,
盡展火辣身材,波光乍現,
迷人嘅姣西樣令我興奮到扯旗,
藍藍拉我入浴室,玩波地推拿,
將我支炮仔放係佢個身不斷磨,夾腸仔,
表演水中簫,技術了得,
搞到我差啲走火,好在我定力夠,
於是我拿拿臨抹乾身拉佢上床,
先享受藍藍幫我按摩推油一番,
一開始先黎開背,好手勢有力水,
力夠穴準,超級享受,爽到我無曬疲勞,
之後大家瘋狂勁玩,車完又奶奶完又錫,
舌頭挑撥佢兩邊提子,掃埋鮮嫩小鮮鮑,
爽到佢呻吟震震,出曬自然水,
轉身搶攻,奶錫到姣樣盡露,
摩打脷錫暈全身,前奏好夠投入,
使出銷魂毒龍鑽,電光石火間痕到我呻吟震震,慾火高燒,
吹奏出悅耳簫樂章,環保份子,吹功超級無敵,
一邊為我吹奏,一邊雙手同時替我嘅敏感部位按摩,
橫瀨直啜,由奶春袋到啜鳩身,
真係好得嘅吹功,一陣功夫吹到我碌野隨之變得又粗又硬,
為我笠番件雨衣,騎係我身上猛搖,
擺動條腰,緊緻而濕潤嘅感覺令我欲仙欲死,
加埋佢強而有力嘅騎乘動作,令我有爆發嘅衝動,
不斷換花式,屌後花園,緊緊窄窄,靚羅彈力十足,
藍藍又夠投入肉緊,爽到佢瘋狂大叫,其實我已經瀕臨爆發邊緣,
最後拔袋口爆,真係好鬼刺激……
好正呀!
正呀 謝報告
回復 raycharles ##1 的帖子

屌過屎眼真係返唔到轉頭
有後面 正
多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 12:36