初試十八桑拿報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

之前去澳門也是去打令1多,最近見到有咁多十八報告,又睇咗段長蛇陣影片,朋友又話想試新嘢,便決定試一下十八。

星期六同朋友一行3人先去成功買套票,$2300左右,6點去到澳門,食完晚餐同去賭場玩咗陣就出發去十八。

11點一去到人山人海,正好有show,一看果然十分多女,質素亦比打令高,看報告知道每半小時便有女揀,所以先沖涼然後換衫,我去locker拎電話同錢,結果被工作人員告知不能帶現金,朋友換衫時被人迫著衫簽小費,我去時反而冇人理,然後到餐飲區食嘢等開show,結果12點先再有show,朋友a好快便揀了女,我和朋友b就繼續睇,點知發覺大部分都係日韓嚟嘅,要加成2千,完全見唔到唔駛加錢或加幾百d女,可能比其他師兄揀晒,之後惟有再等下輪。

結果一等便要等到1點半,朋友a也完事出來,表示很滿意,我順便問佢拎咗1千蚊,之前朋友放在手機套中的,我和朋友b都有d眼瞓,所以諗住見到就快d揀,冇理由套票淨桑咁on居,今次我一見到d 8字頭好快就叫經理揀女,然後便入房辦正經事。

入房等了一會,囡囡便入來,今次揀了8^!,四川妹子,皮膚很白滑,吸手波,一來我便問她可不可以做2次,佢便正經地說不可,要加鐘,我便取出現金問她那這樣可以嗎?然後她便笑著說可以,又問我是否老司機,經常來,問我點解有現金 然後先做水床果part,波推,環保吹很舒服,服務也很好,和打令相比也不差,然後上床換了情趣內衣,冰火一會,便上套先女上,坐了一會有d想射便叫停囡囡,回一回再來過,然後狗仔式,傳教士,不過可能有d眼瞓,出唔到,之後囡囡塗d ky再坐上來,之後又換返傳教士派彩,時間都差不多,沖涼後著衫,我見開頭問佢加錢2q,雖然冇時間完成,不過都唔好意思走數,便比500蚊佢,女女說不用,我便當貼士比咗佢,然後回到餐飲區補充一下體力,朋友b亦都好滿意。

最後埋單扣套票300 coupon補200左右,整體嚟講都值得一試,不過太多人,房都唔夠,搞到等好耐先有show,休息區都爆晒,師傅功都冇機會用,全程都冇經理講解下流程,價錢,全靠之前睇報告,搵日少d人再試下!

順便問下其實十八唔加鐘2q係幾錢?同埋其實係50定60分鐘?有冇師兄試過

附上囡囡微信照片一張

唔加鐘冇二Q,除非私下同囡囡講好,時間應該是五十分鐘,囡囡要起碼四十分鐘先可出房。
十二點後大部分囡囡都上緊鐘,得番二三十個可揀,最多囡囡是7點到8點,足足圍了水池一圈。
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄星期幾去咁多人?

回復 kiki2046 ##3 的帖子

上星期六

回復 vv--vv ##2 的帖子

那時也很多女,只是師兄也很多

好耐無見到咁多女
師兄
食用率比東A如何

十八近期好多师兄介绍,看来真的比较受欢迎,有时间也去偷跳一下

ivan_kwok001 發表於 2019-12-7 00:40

那時也很多女,只是師兄也很多

8點前客人比較少,跟著比較多因為多了過夜客

and_but_so 發表於 2019-12-7 05:05

食用率看個人喜好,但人多勢眾,點都㨂到一些喜歡的

回復 ivan_kwok001 ##4 的帖子

乜咁多人咩? 我上周日去下晝5點可以得十零個客

Lok like 18 back to alive again.

Thx ching report

加鐘咪囡囡正價減$500,正常60分鐘,早了出野45分鐘可以出房。

wongwingkin 發表於 2019-12-7 12:12
加鐘咪囡囡正價減$500,正常60分鐘,早了出野45分鐘可以出房。

平日7~9點比較少客,女亦較多。

thomasykk2 發表於 2019-12-7 14:56
平日7~9點比較少客,女亦較多。

我去的話6点前就到

hkmon 發表於 2019-12-7 09:02
回復 ivan_kwok001 ##4 的帖子

乜咁多人咩? 我上周日去下晝5點可以得十零個客

搵日星期日再去試下先,唔駛爭食

多謝師兄分享

回復 ivan_kwok001 ##16 的帖子

我去緊,一陣話你知