[愛嫖交流/分享] 拱北睇北嫂倒水洗射子宫米青.回憶廟記倒水.鏗鏘集廟亍

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

係益健按中式,淫媒傳
三百一Q 生仔閪叫俾V 7即時望下無下文.係益健按完中式.落濱海小区 IMG-20191213-WA0001.jpg 挾左件北嫂入房屌閪 IMG-20191213-WA0000.jpg .射完米青入子宫 IMG-20191213-WA0004.jpg .屌完見北嫂在厕所用盆仔倒暖壼水洗閪
似當年廟亍倒水.回憶73年自己廟記屌艇妹十五元 IMG-20191210-WA0001.jpg .艇妹係著唐裝妹仔衫.倒水經歷.
鏗鏘集廟亍82年屌三十歲欠貴利G四十幾元1Q相比

73年代廟亍妓女同你洗能,係验下有冇性病,有淋淋摸下鸠咀好能痛,有菜花有粒粒,一劣就出血,我試過脾那癬發,隻G唔接,公记入左房都要收返十元個時係有套.但D 人多數唔戴.D 套要一元.但我去城寨叫8文G 是帶套.有時用家計会免费套.藥房買一文三個
廟亍
倒水唔係倒盤水洗.屌閪前.空盤 IMG-20191213-WA0003.jpg .隻G 要你踎埋個盤.隻雞会用漱口盅在一桶較好暖水滔水幫你一路劣一路沖水.跟住抹乾叫你瞓上床.隻鸡跟住就会取個罐有己調好有潤滑剂及消毒液的微濕的棉花球塞入塊閪然後上床幫個客劣到扯到行然後先劈開隻閪俾佢屌.
廟亍G 係帶左子宫帽同塞左棉花得三寸深閪窿觉得下下屌到底
去廟亍叫G 志在出嘢大多分零鐘就鸠咀顶實塞閪棉花將鸠计射入棉花當廟街G 見你一chok完就推開你.用厕纸包住條能免滴精.G 亦用厕紙塞住閪窿起身坐痰罐滴棉花吸唔晒的鸠汁.
屌完閪D 鸡唔会主動幫你洗能.如果個客要洗能.就要踎返屌閪前個盤.G佢会用漱口盅滔水幫客沖水.点洗点卒点抹客自助飧. IMG-20191212-WA0006.jpg 幫客沖完水
G佢就扣返塊閪的棉花.自己滔水踎在盆上洗閪..洗完就過房俾第二個屌. IMG-20191212-WA0008.jpg IMG-20191212-WA0003.jpg 而82年鏗鏘集講欠贵利數隻G 係由早上九点做到午夜十二点.前一日做八十幾個.最高一日做百幾
隻G 過房後而倒水阿姨就会入房清理房間 IMG-20191212-WA0007.jpg .倒字纸蘿抹鸠塞閪厕纸. IMG-20191212-WA0004.jpg 倒沖鸠洗閪盆水入痰罐.整理垫閪子孫巾.有鸠汁多又要換.倒痰罐後一.擺返好痰罐.洗閪盤.整好張床.擺返好子孫巾係閪位加熱水等整好房叫客入房等屌G
圖來自鏗鏘集.廟街行82

屌完閪的炮床.花布就係子孫巾.的客瞓靠牆.G 就外面.子孫巾鋪外面位 IMG-20191212-WA0002.jpg
好多视频,但怎样才能看到?谢谢!
我愛朱纷申 發表於 2019-12-13 08:40
屌完閪的炮床.花布就係子孫巾.的客瞓靠牆.G 就外面.子孫巾鋪外面位

己擺好痰罐.子孫盆.安排坐客廳等屌閪入房 IMG-20191212-WA0005.jpg
但73年是 Screenshot_2019-12-13-08-18-49-900_com.google.android.googlequicksearchbox.png Screenshot_2019-12-13-08-21-50-382_com.google.android.googlequicksearchbox.png 依的搪瓷盆.當年塑膠物品好贵
我愛朱纷申 發表於 2019-12-13 08:49
己擺好痰罐.子孫盆.安排坐客廳等屌閪入房
但73年是依的搪瓷盆.當年塑膠物品好贵

從阿姨手中所見要倒字紙.個客係用套.用套要放字紙.塞厕/size]
黄华德 發表於 2019-12-13 08:44
好多视频,但怎样才能看到?谢谢!

打鏗鏘集.廟街行
塊棉花塞入系,會唔會攞唔番出嚟?
freefreefree73 發表於 2019-12-14 03:37

個時的G 係帶晒子宫帽
一般陰道閪口到子宫頸係四寸.帶左子宫帽閪窿短左.棉花無路走.手指一扣就出
freefreefree73 發表於 2019-12-14 03:37

整D咁嘅嘢喺個系度
freefreefree73 發表於 2019-12-15 04:06
整D咁嘅嘢喺個系度

经硏究.有助防止性病
回復 我愛朱纷申 ##5 的帖子

GOOD  REPORT !!
我愛朱纷申 發表於 2019-12-13 09:27
從阿姨手中所見要倒字紙.個客係用套.用套要放字紙.塞厕/size]

八十年代開始多人用套.因越南玫瑰大流行
我愛朱纷申 發表於 2019-12-13 07:44
係益健按中式,淫媒傳
三百一Q 生仔閪叫俾V 7即時望下無下文.係益健按完中式.落濱海小区挾左件北嫂入 ...

香港的性歷史!
多谢ching分享
回復 我愛朱纷申 ##6 的帖子

長知識了
我愛朱纷申 發表於 2019-12-16 02:05
八十年代開始多人用套.因越南玫瑰大流行

越南玫瑰可以H K 绝跡
爱滋因白粉針而仍健在
性史詞典👍
Thx.!分享 Q.Q
學到野啦

Archiver|聯絡我們|141華人社區