[至姣至淫] 環保顏射+口爆 青筋大波Candy,好想 mark佢做自己條女⋯⋯😋

名稱: Candy
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A35751-上環-樓上骨-Candy.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

個個都話得,即刻booking 青筋大波Candy,
入房見面Candy,樣貌性感撩人,身材火辣辣,前凸後兀,36D青筋大波超震撼,波濤洶湧澎湃,肥臀靚羅⋯⋯
佢全程熱情招呼,佢有挑逗我碌野,互相捽慶大家,考車牌,車功純屬上乘,投入又夠主動,車到佢暈陀陀咁主動幫我除衫⋯⋯
佢侍浴細心又夠體貼,波推擦背樣樣都有,吹奏起水中簫,瀨袋啜鳩,真係吹到雪雪聲,爽到我差啲出事⋯⋯⋯
出到去服侍我趴低,落足心機幫我先按摩,夠力穴準,有如少林的大力金剛指⋯⋯
逐個位逐個位慢慢按埋全身,按得好好,按鬆後推油,推肩,推背,推腰,服務做到足,絕唔馬虎,爽到疲勞盡消大聲叫好,能量十足⋯⋯
實在忍唔住攬實佢激打車輪,我搓對青筋大波掃佢仙人洞,飲足乳水飽,真正嘅淫女人瘋狂搶攻⋯⋯
調情手段極之高明,正宗莞式服務,條脷挑撥我兩邊提子,全身漫遊好正,使出銷魂毒龍鑽,鑽呀鑽,feel好鬼正⋯⋯
吹奏出悅耳簫樂章,橫瀨直吹,成個奏樂大師咁用勾魂大眼望住我真係吹到雪雪聲,完美嘅音質令我無比興奮,吹到我碌野係佢喉嚨不斷膨脹,細佬硬到嘭嘭聲⋯⋯
Candy 更加變成饑渴慾女,帶袋後自動波騎住我,瘋狂上下un,一線桃源洞夾住細佬好鬼正,低吟高叫,大大力頂呀頂,波濤洶湧,
男女都好有feel⋯⋯
頂唔順砌翻佢大戰三合回爆,最後一程推車,白滑屁股好鬼吸引,插到環保顏射+口爆,派彩後仲有事後簫,爽死!條女咁正,好想 mark佢做自己條女⋯⋯
好大對!
好大對青筋波。
給大家推薦一個網站 ,可以找到炮友喔: http://vieons.com/?fromuid=1251558

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 01:03