[至姣至淫] 以前老闆個秘書騎乘位搶攻,盤旋扭動威力仲好似十號風球咁厲害,好勁秋!!!

名稱: 藍藍
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A23059-上環-樓上骨-藍藍.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

興隆樓服務天后藍藍,樣貌嫵媚,有D似我以前老闆個秘書,Big波蕩漾,澎湃洶湧,雪白美腿,前凸後翹,惹火迷人,佢熱情幫手除衫掛衫,好熱情周到嘅服務⋯⋯
侍浴最正係用對大波BM夾腸仔,水中簫任玩,feel好鬼溫馨過癮,真係令我無法抵擋。
上床serve我揼骨,一開背好有功架,一路推拿一路問我力水啱唔啱,手骨屬專業水準,幫我從頸推拿落到腳,樣樣都細心,穴位準而力度夠;
推油過程有心又有力,推頸脊骨尤其舒服,好夠力幫按足,疲勞一下子全部消除,前列腺保健,手法好熟練,重振細佬雄風,掃pat pat 有一手,又掃又輕輕用指甲抓......
實在忍唔住按住佢瘋狂狂玩,玩夠皮到秘書黎,先用摩打脷奶勻我全身敏感部位,突如其來嘅電光毒龍鑽好勁秋,深鑽到我淫聲呻吟,有種超震撼嘅feel!
床上十八般武藝無所不能,不斷搶攻,含、吹、瀨、啜、抛西磨擰fing,吹奏起環保交響樂,擒住碌野吹到雪雪聲,搞得我興合合慾火高燒,碌野膨脹得又粗又硬,強烈嘅快感瘋狂衝擊大腦!
話口未完藍藍帶套不斷用騎乘位搶攻,盤旋扭動威力仲好似十號風球咁厲害,High到我不停呻吟,令現場氣氛相當歡樂,
示意更換體位,屹高靚蘿讓我玩屌後花園,窄到無朋友,勁好屌!
最後玩口爆,藍藍不斷吸啜,令我爽到反曬白眼......
水中簫任玩
好正呀!
收到支持

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 13:47