金池人山人海 - Part 2 選妃篇

名稱:金池
場所種類:桑拿
消費:$3000~$4999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

講翻正題:選妃,場內目測三丶四十個囡囡,祖越各半平分秋色,重有一個馬拉一個蒙古,蒙古囡囡講到幾句日文就比個日本仔揀走咗,馬拉妹染咗幾條紅色頭髮成個紅魔女咁幾野性,今次諗住食服務揀個越記,睇中一個3X8,有小小鬼妺樣,有D似日本當紅魔豆Rola,但係慢咗一步比其他ching hello咗去,返正諗住朝日先走,就繼續坐下慢慢睇下囡囡,一坐就差唔多一個鐘,見到Rola返出黎,但電光火石間又比個日本仔hello咗去,就係咁見到Rola比ching們輪住上,雖然心目中都睇中幾個3字頭,但小弟用情専一,哈哈哈哈哈,等到二點,Rola返上黎,就立刻同經理落單,經理話越記星牌套票要加190,無問题,不過增值服务就不用了,轉頭就比Rola拖咗入房,睇清楚囡囡好靚囡(唔知是否人做人),高高瘦瘦,波有C-D之間,好多ching話泰越多中超果然無錯,好在唔算硬,沖涼房有張貴妃椅玩水床,前後波推,應有盡有,干身上床,又吹又鍚,女上男上,最後睇住Rola靚樣出米青,㰖住息休,囡囡今晚比咁多ching輪一定好攰好似真係瞓着咗,夠鐘沖涼拖住手出返大廳,就比一個師傅工捉住話出房有得送一個師傅工

我都有幾次想揭3X8上房, 但見佢平時無乜同其他囡玩, 又冇笑容, 好似好cool. 怕上房服務好機械化, 又未必有得車, 所以最後都選左其他囡!
回覆 讚好 不讚 使用道具

越南妹服務有保證

回復 kiki2046 ##1 的帖子

都算唔錯啦

Thx ching report

多謝分享

kiki2046 發表於 2019-12-14 10:16
講翻正題:選妃,場內目測三丶四十個囡囡,祖越各半平分秋色,重有一個馬拉一個蒙古,蒙古囡囡講到幾句日文 ...

好正,謝謝!

看來還是越記服務好

388係幾正。。。

回復 阿力達 ##9 的帖子

388? I thought is 328

338 ???

應該係328,平時唔吹水冇乜笑容。身材睇落好正,前排成日著件得幾串珠既衫,不過最後都係冇揀,因為佢經常黑面。

mtbear 發表於 2019-12-15 13:06
應該係328,平時唔吹水冇乜笑容。身材睇落好正,前排成日著件得幾串珠既衫,不過最後都係冇揀,因為佢經常黑面。

呢位好似高高哋,又唔多講野

steven2012 發表於 2019-12-15 13:09
呢位好似高高哋,又唔多講野

我都系一樣, 每次都想試328, 但見佢冇表情, 又只跟經理玩, 怕中雷, 最後都揀左其他囡...

ivancww 發表於 2019-12-15 13:59
我都系一樣, 每次都想試328, 但見佢冇表情, 又只跟經理玩, 怕中雷, 最後都揀左其他囡...

我上次上去就見到佢,唔多出聲,上次揀邊位? 啲越越好好傾.

金池有個越記囡囡,瘦高黑絲襪,看起來很有感覺

jeamsely 發表於 2019-12-15 17:13
金池有個越記囡囡,瘦高黑絲襪,看起來很有感覺

記唔記得幾多号

回復 steven2012 ##17 的帖子

號碼唔記得了,囡囡長腿配大網格黑絲襪,應該好認

jeamsely 發表於 2019-12-15 17:24
回復 steven2012 ##17 的帖子

號碼唔記得了,囡囡長腿配大網格黑絲襪,應該好認

我上次上去同過兩個越南妹傾計,可能見過.

好報告