金池人山人海 - Part 3 師傅工篇

名稱:金池
場所種類:桑拿
消費:$3000~$4999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

同Rola拖手出房,就立刻比一個師傅工捉住話出房有得送一個師傅工,千辛萬苦先搵到一張梳化,但係我應承咗相熟個師傅,佢話收咗工,真的假的,依個師傅太成熟又唔合眼源,同佢講唔洗啦,佢話唔做唔比坐張梳化,要留比其他客,未見過咁凶惡嘅師傅工,就係唔比你做你樣衰,算,去餐區醫肚,食完野差唔多4㸃,好多ching就係梳化瞓,又有D ching走咗或是去咗睡眠區,最後都係坐返之前個兇惡師傅工唔比坐個張梳化,係你嘅終歸都係你嘅,哈哈,難得見到有個幼幼越記師傅工幾靚女(話幼都係20+),見我𥄫咗佢幾次就乖乖地過黎問要唔要按摩,笑起黎有一對小酒窩超可愛,做,想睇清楚您個洞,講緊係個酒窩,小酒窩問按摩邊個部位?緊係大肶根,小酒窩手勢都幾好,按到鐡咁硬,要睇淸楚囡囡個洞,就要氹下囡囡,小酒窩一笑就見到一對小酒窩超可愛,按完1part小酒窩問重要唔要,要……,咁就再硬多25分鐘,另一邊有ching要搵師傅工做耳,因為已經4點幾,全場得返個兩、三個師傅工,小酒窩叫另一邊個Ching 等一下 ,按完兩part ,小酒窩問還要不要,好……,小酒窩就同另一邊個ching 講叫佢慢慢等,然後偷笑現出酒窩更加可愛,安咗三part後真係要過枱(椅) ,叫小酒窩個邊做完後返黎再繼續按,實在係攰瞓着咗,小酒窩返黎問重要唔要按,要……,4part、5part、 小酒窩問是否要按到8點佢收工,好呀…,小酒窩笑到梨花帶雨,就係咁按咗10part ,真係未試過比囡囡揸住碌棍硬咗3個鐘,都係干零蚊,但係最後都係無出到火,食完個早餐走人,之後個日都覺做jj 有D痹好似比囡囡-路捉住咁。

有冇拎到囡囡contact啊?
回覆 讚好 不讚 使用道具

Thx ching report

記得呢個,係咪瘦瘦哋,越南妹.

回復 kiki2046 ##1 的帖子

豪客溝女

好似以前在大陸扣鬆腿。越鬆越硬。

按大脾根

多謝師兄報告!!

師兄好定力

想問下按大肶根果時係咪可以叫佢幫出埋火

kiki2046 發表於 2019-12-16 08:28
同Rola拖手出房,就立刻比一個師傅工捉住話出房有得送一個師傅工,千辛萬苦先搵到一張梳化,但係我應承咗相 ...

如果按到射左有無新褲換

Billyfung11 發表於 2019-12-16 20:05
如果按到射左有無新褲換

抹番乾淨就算

hkmon 發表於 2019-12-16 11:41
回復 kiki2046 ##1 的帖子

10 part 師傅工好似好豪,查實金記師傅工好底玩,$138一part,其中1 part送,都係千多蚊,玩咗3粒鐘,係其他舖只係得5Parts,壹號5Part入房15分鐘返出黎,依期最豪係18雙飛超模個台灣大大

師兄會享受 我可能知道你說的那個囡

多謝師兄分享

CHING應該向師傅工抄牌
下回再去可以再找佢再做
就可以再回味個「洞」

師兄,,,按了10 PART 真讓人羨慕~~~~

按十次冇出火,師兄真係強