灣仔新場Leisure SPA ,紅牌靚女DaDa,22歲青春無敵,夢寐以求嘅女神,Nuru Massage超值服務,有真人相。

簽到
名稱: Leisure SPA
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/B20385-灣仔-水療SPA-Leisure SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日有空偷桃,
去灣仔新場Leisure SPA ,
先打預約好時間紅牌DaDa,
Leisure SPA環境舒適,乾淨衛生,按摩房都有獨立浴室,用一次性即棄床單,
DaDa芳齡22歲,絕對仆仆脆,青春無敵,可遇不可求,
加上個樣好靚,無撈味,body真係fit到爆,
有波有羅,玲瓏浮凸,肌膚白裡透紅,嫩滑又有彈性,
長腿襯托幼腰,令身材睇落高挑而充滿曲線美,一個S形姿勢足以令男人們神魂顛倒!
一入到按摩房手拖手,DaDa態度和藹可親,唔止有外表,連服務也如是,好有禮貌,笑容滿面,正是我夢寐以求嘅女仔~~
好熱情主動幫我寬衣解帶,叫我快啲沖涼,我自己入去降下D慾火,好快沖洗完返出黎;
按摩床上採用一次性即棄床單,
she provide me massage,開背有功架,手力夠,搵穴準,唔重唔輕,力度恰到好處,真不愧係按摩高手~
慢慢按好能舒服,邊傾邊按~好有親切感~氣氛一流~
按鬆後繼續推油,真係推得好有技術,技術精湛,推到成個人都舒服曬,爽到我疲勞全消已經無心再享受;
轉身按住DaDa柔情挑逗,又揸又啜大波,非常好手感,舒服到佢呻吟震震更加主動進取,
Nuru Massage瘋狂大玩特玩,磨、夾、揉、夾、搓,肯聽你控制節奏,超有女朋友feel!
DaDa仲不斷搶攻,又可以慢慢嚟慢慢玩,溫柔而又不失熱情開朗嘅一面,
最後爽到我欲仙欲死,終於頂唔順發射火箭升空~
超級靚女,謝謝介紹
Dada好正
謝謝介紹
DaDa掂到爆
值得推介
謝謝師兄介紹靚女
多謝推介
spa殘廢餐

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 15:51