[泰北/清邁/清萊] 清邁4日3晚4日sideliner

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟十二月初一支公去清邁遊, 爬文見到清邁夜店一般, 食評好參差, 睇過bar 區在youtube 的video, 都吾係我杯茶, 啱老外多啲 但清邁女仔多, 不知怎樣揾, 個 所以PM 泰國通Johnny 哥攞料, Johnny 彈咗個老外清邁揾食site, 裹面有講清邁有sideliners, 吾係正式出嚟做, 冇乜撈味,只係要錢時客串下, 但又吾想去夜場做. 個site 有晉升版, 交一次過US $30(做長期會員月费就平D), 有sidelines 囡囡LINE ID. 一於博一博, 交錢. 內有幾十個LINE ID, 咁就揀D LINE ID 有英文加佢地, 用英文text 佢地, 問佢地識吾識英文, 在那日到清邁, 需要人带路. 有D LINE ID 係agents, st 1500b, 一日要4000-5000 b. 到預約前有相睇(兩星期後). 但有一個independent 有回覆, st 1500b, 一日3000b (24 hrs). 佢有send 相比我, 問我o 吾ok. 相ok, 但佢立克unsend 相, 我就話睇吾清楚, 叫佢再send 幾張, 相到我立刻screen shots. 慢慢睇.
佢跟住問我攞相睇, 揾一張載咗太陽眼鏡的比佢. 佢跟住想live chat, 我話而家吾方便, 揾個方便時間 live chat.
live chat 見到真人, 確認係相中人.囡囡英文吾多掂, 我睇平時chat 都係google translate. 不過樣绝對ok. 囡囡問我佢o 吾ok. 我話ok. 跟住我地就開始2 weeks 的LINE 通信. 差吾多日日chat, 佢又會send 相嚟, 又話會同我去邊去邊有無問題. 又話自己吾靚, 好驚我見到佢後會吾要佢, 又話自己吾夠白. 我就氹佢話佢靚. 又send D相嚟買定幾件新衫見我, 問我like 吾like. 有時我會一日吾text 佢. 到第二text 佢時佢就問why 吾text 佢, 去咗邊, 做緊乜,  掛住我咁話. 是但啦, 我又會問佢要相睇. 一定有, 過程似 LINE 約會. 一星期後開始玩count down. 日日話仲有幾多日見, 話好期待見面咁講, 佢又會send D live photos 過嚟, 已經吾會unsend 番,  在restaurant 食飯, 問我有冇興趣去. 佢原本send 咗D Camp site 相比我, 係D情侣camp site, 在山區, 好浪漫下, 我有興趣, 不過可惜fully book. 本来佢話我D酒店後text 佢, 後来佢話會去機場接我, 問我o 吾ok, 梗係話ok. send 咗info 比佢.
好了, 終於到埗見到佢, 真人比相較黑. 樣就一様, 着咗件低胸靚裙. 好, 比個hug 佢. 跟住pick up 電話卡. 佢話要幫我拿luggage, 點好意思呀, 要個着住裙, 高跟鞋個女仔幫男女拿luggage. 我話自己得啦. 佢揾車, 用泰文同司機講酒店地點及價錢. 去到酒店, 上房, 佢問我食咗嘢未(flight arrival time 係12:30 pm), 我話未, 但想食佢先, 咁就先嚟一嘢. 跟住佢問我想食乜, 佢就用泰文問hotel receptionist附近有乜restaurants, 問我邊間有舆趣. 揀咗間中國餐, 囡囡食了lunch, 無叫, 係叫咗杯嘢. 食完行舊城, 拍住拖, 拖住手行. 行完囡囡話想返酒店, ok, 返去又.... 一次. 囡囡换衫瞓, 我瞓吾着, 咪揽住佢, 咀佢.
佢瞓醒後講要返家攞嘢, 話约了朋友同我一起在Best View 吃dinner. 跟住好抵死咁話走咗吾返嚟, bye bye, 我咪叫佢吾好放低我. 佢走咗後我就瞓咗陣, 跟住佢返黎, 拖住個喼, 内有幾件其他衫, 鞋同大量化裝品. 見仲有時間未食飯, 又.....一番. 夜上去咗Best View, 係一間有live band 的bar restaurant. 客人多數係local young Thai 佢有兩個女性朋友join 我地. 囡囡飲了啤酒後好high.唱住歌, 在位上跳舞, 又不時檻住我, 伸塊面同個咀過黎要咀佢. 隻手又不時在桌下進攻我下面. 我就無咁狠, 麽下佢大腿算了. 佢個朋友就當我地拍緊拖, 整個心型手勢. 坐到十一時, 囡因見我sleepy (尋晚瞓得差, 加上佢地用泰文交談, 吾知講乜), 咁就走, 在taxi 上佢做樹熊, 揽到我實一實, 好似黄心X 在taxi 內咁. 返到酒店佢問我對佢D friends 有冇興趣, 可以叫佢地来玩3 girls. 3 girls 咁重口味, 我話no. 佢話2 girls, 我都no 咗. 嗰晚tired, 就瞓, 明日先.
第二早上起身, 見到囡囡睡姿同身裁(佢裸睡), 好自然抱住佢, 佢就不经意咁輕輕呻呤幾聲. 擦過牙後又係在床上揽揽锡錫。囡囡吾食早餐, 想瞓多陣, 我自己落去食. 返番去囡囡沖完涼, 披住條毛巾化緊裝, 聽住音樂, 對住我微笑, 我走去從後抱佢, 佢又將個身挨落嚟, 跟隨音樂搖動又係摸, 咀不停. 佢跟住話佢已经將我luggage D衫掛好, 聽日會幫我洗衫. wow. 我問佢今日我地去邊, 佢話上山睇佛寺. 我地then 又... 一番, 跟住出發. 成日有女相伴遊山玩水, 囡囡好有爱心, 會捐錢比盲人, 是到小朋友會同佢地交談, 佢都幾虔诚, 又寺一定拜佢又識用泰文同人溝通, 我就做大爺任佢安排, 我買咗嘢后幫我拿,嗰個moment 我覺得佢成個雙兒咁. 佢一路要我拖佢手. 我揽腰, 有時都吾理人多, 咀下佢, 佢又會自然伸塊面或咀過来要全易. 落山時坐車, 成車老外, 無人知司機講乜, 我就靠佢做翻譯. 在事上佢全程將手放在我大腿上, 頭依在我膊頭, 返到酒店, 又係.... 跟住佢話我指甲長, 幫我剪. 好了, 經過一晚考虑, 我話我想試下3p. 話比1500b, 吾洗佢個friend 過夜, 佢就通知佢個friend晚飯後来. 我地去了Central Plaza 食, 行mall, 食飯.返到Phae Gate 等佢朋友一起返酒店. 上到去開波.我其實都覺得幾尴尬, 嗰個係囡囡朋友, 之前先一齊食飯, 而家就..... 真係需要破冰, 不過囡囡話relax. Let them handle. 看完佢两個用泰文交談點做都得意, 佢地問我有乜要, 我話egg egg (AV in 泰文)有女女互玩, 點知佢地真係做. 我當時有D feel bad, 叫兩個friends 做D咁嘅嘢. ok, 玩咗一排, 囡囡朋友要走, 我地一齊送佢, 我拖住囡囡, 囡囡叫我另一隻手拖佢個friend, 我始终吾想拖住兩女咁揚, 無做到. 返番酒店又同囡囡揽揽锡鍚. 問佢以前有冇同朋友錫過, 佢話無, I said sorry to her, 佢話只要我happy 就ok, 我無言.
第三日我book 了去清萊, 金三角tour, 早上7:00出發, 我無book 囡囡, 一来7:00對佢太早, 二来 個tour 又全程英語, 囡囡吾識聽會feel boring, 我又吾需要泰文翻譯, 而且個tour 吾平. 我同囡囡講我會去tour, 佢問我吾需要人take care, 我話我ok, 吾好迫自己去, 佢可以返屋企唞唞。佢問我要幾點起身, 我話6:00, 佢幫我set 定alarm clock. 好了我早過鬧鐘起来, all set up then alarm clock 響起, 囡囡醒咗, 我自然又咀下摸下佢. 我話你回家, 可以明天才来. Tour picked me up at hotel. On the way 囡囡text 我, 話幫我已洗好衫, 掛起乾. 有相証明, 問我可吾可从走, 我話當然可从(我諗我又吾係佢主人, 點可以吾比走), 話明天見. 我口多多話"miss you", 佢話佢可以晚上再回酒店. 我話吾知幾點返, 太夜吾好, 話擔心她安全. 我話我返酒店再通知. 原本個tour 9:00 PM 完, 點知由清萊返清邁條路整緊, 成條路無蓋, 係爛路(條路咁都比車行, 沙尘滚滚), 攪得吾知何時返到, 囡囡問我在那裏, 我話吾知, 我吾識泰文路牌, Google map 話有排. 我叫佢算啦, 佢話無論幾夜都等. 問我食咗飯未, 我話未, 但過咗餐期, 未必想食. 好了入到清邁市, text 囡囡, 佢話而家出癹行去酒店. 返到酒店, 囡囡不在, 見到佢洗好D衫掛起乾, 我收返啲衫. 跟住佢到, 買咗盒吾知乜snack 比我食, 話我一定要食D嘢, 佢話佢朋友送佢来酒店, 佢發現佢幫我掛起的褲吾見, 以為跌咗落街, 我話我收咗. 佢問我tired or not, 我話成日咁長 tired of course, 佢立刻同我massage. 我又多口問佢識吾識body massage, 佢話吾識, 要我show 佢, 我就揾部日本egg egg 比佢睇, 佢就跟住做. 落咗成樽 baby oil. 跟住佢話佢個friend 識, 佢可以一路學,  問我有無興趣. 我話試試. 佢話我皮膚乾, 同我成身揸lotion. 我問佢咁夜點解返来, 佢話我講miss you. 吾返来驚我吾開心, 我又再次無言.囡囡話如果吾想佢留低, 佢可以走, 又係想我氹下佢, 我話點會呢, 佢又成個人依過嚟揽到實.
第四日要12:00 前check out, 叫佢個friend 9:00. 個friend 買了成樽baby oil. 經過上次, 已经破了冰冇咁尴尬. 佢個friend 較白同成熟, 好似波多野结衣咁(其實波多野吾係我杯茶), 囡囡較黑, wild D, 似Akari. 佢個friend 教囡囡點做, 兩個一人一邊, 在我身冼来冼去, 跟住一上一下. 我又多口問可吾可从三文治, 又得, 一前一後 跟住逐個嚟, 總之自己好似egg egg 裹的男角, 攪咗成個幾鐘. 一齊沖完涼check out. 我班機3:45 pm, 大把時間, 三人行去食lunch, 去番Central Plaza, 因為近airport, 可从行去. 我有旅行袋, 佢個friend 幫我拿backpad. 食完lunch一齊行去機場送我機, 仲早在機場坐咗成個幾鐘, 都係囡囡坐我隔離, 拖拖手咀咀, 因囡囡穿低胸衫, 有D强国人同胞及嘢, 又會望望我, 我諗係咪吾扺得先. 吹呀. 臨入閘前, 見到早一日在tour 的一個老外團友, 打個招呼, 估唔到清邁都撞到人。臨走我問囡囡囡點解對我咁好, 佢話我清邁吾識人, 希望我中意清邁. 我立刻話我清邁. 跟住good bye kiss, 同佢個friend 就無kiss.
囡囡名字叫Mai, (我問佢係咪清邁個邁), Laos 人, 在清邁生活, 家中半年前買了部Mazda 2, 要月供12000 b, 要外快供車(即係我有份供). 如老外文中所記, sideline girls 係要賺外快, 但又吾想出嚟夜場做, 嚴格上佢地吾算性工作者, 起碼佢地吾會咁睇自己.
从上是小弟在Chiang Mai 四天所经歷. 玩的是ptgf. 希望幫到Ching 另類探索. 事實係清邁吾係曼谷, 巴提雅, 我睇用同一方法一定失望, 但清邁又有一D 曼谷 , 巴提雅無的嘢. 清邁係大學城, 後生女多, also 清邁人比較朴素. 旅遊食同交通費都雖然都係我出, 但清邁生活水平低, 嗰D費用吾貴. 飯钱仲平過bf, 去bar, lady drink 都要錢啦, 仲要吾擔保有下文, 我同囡囡玩了兩星期LINE, 已经有了認識, 是面時吾洗破冰.似男女朋友. 走咗囡囡重有send 相来. 總其有成十幾張相.仍在chatting, 泰國女仔好热情, 生活水平低,  吾怪得咁多人揾泰國退休了. thumbnailg.jpg
條女好主動,total比左幾多錢
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 hso01 ##1 的帖子

原來清邁咁好玩

回復 bagadlllmcfh ##2 的帖子

3000 b per day = 9000b
2 st (1500b each) for another girl for 3P = 3000b

Total: 12,000b

' 跟住我地就開始2 weeks 的LINE 通信. 差吾多日日chat '

You looking for a wife ?     5 5 5 5 5   

She has a lovely pair of coconuts.  

大大求介紹
感覺清邁這種gf feel真的很難找

回復 brianlim ##6 的帖子

chiangmailocator.com

pay US $30 成為升級會員. 裡面有很多 LINE IDs.

清邁適合真正嘅relax,冇乜好嘢食 要食女向曼谷芭堤雅食飽啦

感謝分享
有沒有曼谷的ptgf介紹啊
下個月暫時是去曼谷
清邁要等下一次了

非常詳細報告

Wow, what an adventure you had in Changmai.

Happy for you ching~

PS:請問在 chiangmailocator com 那個位置比$升級呢?

CH

去泰國,就係想揾呢D感覺
其他國家好難揾到呢種feel

回復 chryo ##13 的帖子

Click on  Insider Guide for Male in Chiang Mai. 1 month holiday member USD 29.

多谢师兄分享,有机会要去清迈玩下。曼谷没什么值得玩了。

多謝師兄分享!感覺幾好

咁嘅價錢堅抵

9000B 玩咗3日好抵玩,有時去曼谷massage model價錢已經係咁。

Thanks Ching. 難得一見精彩報道!

去泰國,一定要像師兄這樣玩GF feel 才叫精彩

曼谷、芭堤雅的女早已比遊客玩壞曬,12000B 可能是哪裡女的一晚叫價,重可能是趕頭趕命的一晚……

真波定國足?

多谢师兄无私的分享。很想马上就去清迈了 哈哈