澳門回歸20周年,東A減價兄弟回歸

名稱:東A
場所種類:桑拿
消費:$2000~$2999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上星期系主席南巡之前,再過一次大海
上環東方旅遊執咗,改去捷輝買套票,1798唔包船飛,包-個師傅工,計落好似平咗,7點船8點半順利到達東A,locker房換衫時locker仔送上兩個紅色手環話係侍浴用,又有新嘢,入浴室揀咗個細細粒黑衫嘅上房囡囡侍浴,都係簡單前前後後渣下沐浴露,之後攞杯李詩得林以為比我,原來係囡囡用嚟吹,冷涼感覺都幾爽。
换衫入休息室,人唔多大把梳化,食吓嘢做咗幾個師傅工,9點開始玩遊戲,入坐率8成,20多個囡囡穿黑白花邊吊帶女僕裝魚貫入場,企係各ching前,音樂開始,囡囡坐上身捉ching對手去揸波,真真假假—驗便知,音樂—轉囡囡换人,咁次玩胸磨,之後係臀磨,最後就係團吹,爽爆,玩完遊戲就係時間排隊選美,廿多個囡囡—字排開,人數比平日小,唔夠30個,聽經理講係因為下星期習大大南巡怕會洗太平地,所以小咗祖記,予計下星期會更慘淡,有3個超模樣ok靚但未到東B級數,另有-半係要加錢模特,-半唔洗加錢,重有-個韓國,睇中咗個越記但係比人揀咗,唯有等下—輪,再按多一part腳,好快11點又到咗玩遊戲的時間,全場坐咗約—半ching,今次囡囡换咗衫又換咗位,最後團吹正好係睇中個越記, 因為之前望咗佢好耐,眉來眼去,個衰妹一早預計好企咗係4個位後面,排到過黎剛剛好團吹,吹完就夾咗囡囡上房,送AV cosplay就揀咗女僕,囡囡入去換衫再上房,囡囡都幾入劇, 雞毛掃掃勻全身 ,最搞鬼係攞咗個dyson咁樣嘅吸塵機假狗係JJ周圍震,摸真咁大波原來係中超,但手感都幾好,下圍身形唔夠slim,女上有D重身,來來回回咗4、5個post,考到車牌,大戰—佰回合後輕車出米青。侍浴後上返大廳都幾full吓,已經1點,1點半再有第3埸遊戲,今次囡囡着白色吊帶短裙睡衣,但係唔夠囡,相信系入曬去K房, 搞到-個囡囡對兩個ching,但唔係3p,係倫流隔住玩,今次無團吹,玩完遊戲就揾個帥傅工按多part大肶根,之後就去睡眠區瞓覺,環境都唔錯, 好在師兄唔多唔會太嘈, 第二朝食個早餐就走, 剩返一個紅手環 因為冇囡囡, 所以用唔到, 埋單就係套票送一個師傅工,只係收幾個師傅工錢, 好似真係平咗, 咁就要多啲幫襯回饋東A

上星期咁快已經少囡,但第二間冇影響,是其它原因吧,今個星期咪得番十個八個,幾平都冇用。
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

减价是好事,可以有兴趣再去

Thx ching report

超強HoMa 發表於 2019-12-20 02:13
多謝師兄分享

師兄都好鍾意做師傳功

多謝師兄分享

回復 kiki2046 ##1 的帖子

1798 又真係幾平

kiki2046 發表於 2019-12-20 01:19
上星期系主席南巡之前,再過一次大海
上環東方旅遊執咗,改去捷輝買套票,1798唔包船飛,包-個師傅工,計 ...

澳门回归大减价。

Thanks for Sharing

不错啊 可惜还有个红色手牌没用完

玩法似以前既仙記WOR

只是拆開出分開獨立收費
拉上補下應該冇平到
都係太貴

回復 mcdullpig ##13 的帖子

入場平左
揀女要加錢果度補番吧
但多番侍浴

Really seem like cost down

hkmon 發表於 2019-12-20 17:02

入場平左

揀左個越南囡囡(唔知東A的牌點分),包AV主題都唔洗加銭,只系要另外比錢買船飛,

多謝師兄分享

多謝師兄分享

hkmon 發表於 2019-12-20 17:02

入場平左

就是拉上補下囉
不過
侍浴不是一向都有嗎?
可能小分太長時間冇入AB場
所以乜都唔知
只停留於還有侍浴年代

之前有師兄講冲涼喺玩VR, 依家回歸真人侍浴?