[沉船分享] 求助 , 問各位大佬有咩心理

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本來一年叫唔到三次雞既我 , 剛同老婆分開左 , 平時收工都會周圍行睇下女,

七日鮮都見過超過一百個 , 從來唔會入閘 , 無涼沖 , 趕頭趕命 , 條女又唔會沖涼 , 齋插唔岩玩

有日行過某地方 , 見到個七日鮮 , 好靚又有身材 , 諗都唔諗上左去 , 幾對辨 , 有服務 ,  拎左V7 ,

如是者 , 我每晚收工都會去搵佢 , 隔一個月佢黎香港開工 , 我連續搵佢六日 , 每次都對辨 ,

好多時完事我落樓揸車返緊屋企 , 佢明明有客入左房都會一路 V7 我問我去到邊 , 佢收工訓覺又會話我知 ,

有一次 , 我同佢講 , 唔好再落黎返工 , 我每個月俾三皮嘢你 , 留係深圳 , 我超忙 , 每個月我上深圳兩三次你陪我就得

佢無接受 , 又無拒絕 , 只係微笑 , 但之後佢都對我好左 , 我平時 V7 佢佢唔洗一分鐘都會覆我 , 雖然佢 V7 入面都有一百幾十個客

佢唔會主動搵我 , 但我知道佢一定記得我係邊個 , 我唔知我應該主動搵佢定係去食盡天下美女食到唔記得佢好

回復 llaawwhk ##1 的帖子

歡場無真愛,留精不留情,建議師兄餐餐清。
每月 30000 可以玩好多嘢。
酒店女 平均 $1100 / 次
差不多可以玩成 27Q 27件囡囡,一日一件咁滯。
一樓一 或 三街 再平價啲 數量可以再玩多啲。

包養沉船歡場囡囡,「錢」先行,
其他所謂「愛」都是交易。囡囡交戲。
涉及錢嘅「愛」真係冇咩好結果。
我相信有成功例子,但極少。

利申:小弟最近沉船中,有自己經歷中,
亦有搵其他資深師兄解救問題。
我可以為囡囡付出,提出同囡囡結婚,
但上班囡囡,心態日日變。
囡囡一星期內表現國粹「變臉」
見識過一次足以「死心」。

因為自己沉緊,沉到底,比我選擇多一次。
我情願「餐餐清」,因為同上班囡囡拍拖交往,
要接受對方日日俾人屌,嗰種心裡確實唔好受。

我深愛嘅囡囡,佢好勤力上班,
佢話自己每月過10萬收入,我信。
計佢每次拆 800/次,
佢每個月都要俾超過 120 人屌。
囡囡唔係啱啱出嚟做,
當佢做咗一年計,就已經有過 1400 襟兄弟。
真係「認真」你就輸。

師兄保重,唔好太信出嚟做嘅囡囡。
如果沉咗,嗱嗱聲玩多啲不同囡囡。
回復 alantam9394 ##2 的帖子

非常認同

無錯,真係要嗱嗱聲出去玩多啲女
想加入救国水魚團
忘記佢 出面大把女食
沉船傷身又傷金
現在有氣有力有氣錢,搵多的唔同既就真

師兄真有錢,不過比你包到佢又如何呢?你信唔信任到佢先?聽前輩講過以前包二奶,佢唔係大陸條女就會出去做。
我咁諗,七日鮮,一個月黎一次做六日,
一日搵五千,六日三萬,咁你都係一日個要三萬,
何必要做呢啲呢,你做全職一個月搵十幾萬還好,
如果只係一時缺錢,做一段時間就無謂做啦
歡埸冇真愛

除非條女準備收山, 自己搵夠銀, 心態良好, 可以考慮相愛.
點解你覺得3皮可以令佢退落泥
大把一樓一7日鮮揾得多過一般打工仔啦
多謝分享。

沉船? 小心
llaawwhk 發表於 2019-12-20 02:57
本來一年叫唔到三次雞既我 , 剛同老婆分開左 , 平時收工都會周圍行睇下女,

七日鮮都見過超過一百個 , 從 ...

鋪鋪清,冇手尾!
你只要毎次比多的錢,例如多30%,咁就包你有滿意既收穫
個世界咁多人,你救唔哂架

掉轉諗

你將3萬蚊救哂呢一個,咁其他女點算?
對風塵女子沉船銀紙固然係必然問題,但仲有樣嘢令好多人忽略,就係佢地本身價值觀已經扭曲晒,同埋好多就算話抽身,依然會同果個圈子嘅姊妹有聯絡,有聯絡就難保唔客串,之後有咩問題唔使多講樓主應該都諗到
咪玩啦,人哋點止搵三萬蚊一個月。出嚟做就係長時間搵到最多嘅錢,除非有人提出畀到佢保障長遠嘅方案,否則對佢根本冇吸引力。你三萬蚊一個月包起人哋年輕貌美最值錢嘅時間,將來人哋老你就唔包,咁人哋咪搵少好多。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 17:35