[菲律賓] 菲律賓報告-馬尼拉+天使城 - 文字無女圖 Part 1

夜遊報告
場所種類: 酒吧
名稱: 菲律賓報告-馬尼拉+天使城 - 文字無女圖 Part 1
消費: $700~$999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

因為回港工作太忙,而家先有時間出報告
5/11 - 13/11
今次行程有3個人一起去
由香港去馬尼拉,中午機,預早入機場,如果唔係可能會遲@@
     今次買平價機票$6百幾來回@@

IMG_6096 (2).jpg

5/11 到馬尼拉機場,Call Grab車(穩陣好多,機場的士亂開價)晚上到酒店已經成11點幾,同兩個朋友食完野抖左陣就去左 LA CAFE(係我酒店過去5分鐘唔駛,附近係羅賓遜商場)LA CAFE,其本上係FREELANCE集中地,地下果層質素無1樓甘好,不過1樓D女比較揀客同貴D,同行個朋友超勁,問左3個女一齊4P,收4000P(不過朋友無去,女食唔落,不過最後帶左條唔過20瘦的,剛出黎搵快錢,講價到2000P),我同另一個朋友因為太累無搵

6/11  坐大巴去天使,2個半鐘,去到WALK IN 酒店, 係WALKING STREET入面-BANGKOK HOTEL, 今次仲識左個係WALKING STREET賣珍珠奶茶的台灣人,傾開計,菲律賓人真係比較懶,個台灣老細超好人,可以叫佢幫手搵.第一晚好夜先去,所以無咩選擇,睇左幾間,最後去左Flamingo,搵左個細粒,雖然無咩身材,但係超好玩有女友FD,另外個FD就搵佢朋友都係細粒,最後去左食韓國野,之後買酒返店玩,我條女玩得超癲,又跳舞又剩~~~

再續

1.香港有直去天使城, 如果去馬尼拉坐車去天使好大機會塞車,我由天使返去馬尼拉,用4個半鐘先得@@,不過係天使城返香港,離境要比600P,只收現金,要注意

2.係菲律賓用GRAB call 車好方便,

3.無論係咩上網卡,係天使城都係收得好差

4.馬尼拉LA Café, 暫時都係ST 3000-4000,LT 4000-6000, 口材好可以講價OK

5.天使城 BAR 搵女過夜,而家應該係3500-4000P, 間間都唔同,個價錢係全包,女過夜費+BAR FINE,不過記住要問清楚女留到幾點,不過如果同條女玩得開心,可以留陪你到好長時間,我試過上次陪我到第二日我上機之前。

6.菲律賓同泰國一樣,都係小費國家,可以預備散紙.

7.唔好攞住酒係街到飲,會比警察捉(朋友試過,應該係當地法例)

8.菲律賓女比較熱情,如果互動好,會好好玩,不過都係要尊重女女,唔好認為有錢就大曬,你揀女,女揀你,出黎玩最緊要開心.

9.天使城WALKING STREET的酒吧基本上都係韓國人老細,而街上都係韓國餐廳.

10.WALKING STREET街尾近老麥有間賣珍珠奶茶,老細係台灣人,個人超好,有野問或者幫忙可以搵佢試試,怕有新手唔識點樣玩,大家都係華人,互相幫忙(注明:唔係幫佢賣廣告,我亦無收任何錢)

11.港幣兌菲律賓披索, 1 : 6.5, $540=3500P

多謝師兄分享, gonna be there soon
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄報告

回復 冷之孤獨 ##1 的帖子

多謝師兄分享

多謝師兄嘅報告!

多谢分享

多谢分享

thanks ching for detail report

多謝師兄報告

多謝師兄報告

我也剛從馬尼拉回來
但我去ZZXYZ
小桌低銷1500披索
可以點一些酒
邊喝邊看
覺得不錯的就去叫過來聊天
聊的不錯就可以開價了

最近没有这么好的找了

賓賓見得多,未試過。

Thanks very useful information

thanks for the nice report brother! keep it up

感謝師兄分享

AC蠻常去的,感謝分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

我未去過天使城,上幾次都係工幹所以去左MAKATI,慢慢出野,仲開心過去泰國玩

謝謝分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享。