[九龍走地G] 越南女仔

st.john 發表於 2020-1-30 16:02
9 T+ P. K( r& y0 v( j# V: g8 m小弟上星期五試過,真人比v7相中老,胸細有下惰身材中偏瘦,可車在環保吹,佢深水涉X光酒店交易,價600,1h 800,2h ,小弟偷玩只1h,可以一試但女女唔識廣東話要英文溝通。

* G+ ?/ f1 j: P9 P0 c, p9 R6 {Sunny also have one friend call Sandy, Did you try Sandy?
回覆 讚好 不讚 使用道具

越南比較少試

可以中出嗎

食過身材唔係好得

majomajo 發表於 2020-2-16 01:33 8 @+ ~& K0 G" a
食過身材唔係好得
" N# [/ a- s  X
師兄佢點樣唔得法?

回復 ray99 ##45 的帖子
1 y, m5 o8 g: U% e& N) H# d) |4 V  b' P, Q) o
二个都试過,二个都住ssp
$ Q6 o7 `, b1 @3 [* e- \- X老D果波淋庶庶
- O' P. n3 w. Y& g5 |, D( Y# D, |靚果个對波仲唔掂
; _8 e% P/ Q1 W( [% B& q0 X但二个服务都ok ' i7 e' H- U( `& V" `
二个後入就正,拍拍声
# Y" I: m/ d0 Y果股夠大

真人好老,對所謂波係淋咗嘅柿,仲衰過無胸,皮膚好差,口技好同服務好,口爆一q, ML一q,唔值$800,加埋自付房費$1000,可以玩HG了。唔會返食。

WalterSmith 發表於 2020-2-17 13:03
/ i2 a; h: m4 l/ t9 _真人好老,對所謂波係淋咗嘅柿,仲衰過無胸,皮膚好差,口技好同服務好,口爆一q, ML一q,唔值$800,加埋自付房費$1000,可以玩HG了。唔會返食。
$ s' l- |' W& M$ F' }* y% m& s
聽你咁講! b/ N" _: j$ }! h# [
完全無性慾

Thank you for shairng

搵佢無球W71 J# \2 }7 I" J7 ~
唔知係咪無做?

鮑魚係咪真係有味?

用手機回應 ashleyyoung #48 的帖子- R2 D! i7 X( K2 B5 a4 Q* }, S
$ A: d3 F. g+ y6 O; }+ r. ?
順帶一提我覺得佢似泰泰多過越南,而且吊起嚟個樣有d似男人,因佢皮膚好干。

WalterSmith 發表於 2020-2-17 13:03 : t5 ]9 j& M% |
真人好老,對所謂波係淋咗嘅柿,仲衰過無胸,皮膚好差,口技好同服務好,口爆一q, ML一q,唔值$800,加埋自付房費$1000,可以玩HG了。唔會返食。
, B5 x$ F* H* U8 |: {; M! a/ n
多謝師兄報告,之前仲諗住約佢地試下添

用手機回應 花心人 #51 的帖子
' V/ v, X  H6 w) @2 C
, i" t8 E* h' ~2 x8 f. e沒味。

回復 sunnysa ##1 的帖子3 @  V0 ?: J& E" ^7 `

# n- L0 A% [4 o6 P2 Y, S
) O8 v. t( X# p% z( B- ~! S多謝師兄的分享

佢唔包房?

No such id wor