[食家報告] Donuts - 浪費他媽的150分鐘D佢老味#$%垃圾anma之旅

真係睇報告都要小心。多謝師兄堤醒
上年已經話差唔好去啦

感谢分享,论坛需要多一点这样的报告,而不是各种广告

有妊娠紋有腩的, 起碼百份百女人!  點都好過我見到那些 ...
johnhui999 發表於 2019-12-25 12:46
其實我之前都中伏, 叫咗條女有肚腩唔止, 仲有妊娠紋嘅, 嘔心, 但見呢度咁多師兄讚好, 就費事出聲

一般踩雷不會話別人知, 換個場滿足完就忘了之前不快.  但老哥我實在看不過眼, 實在太鄙視那些盲目吹噓這坑場, 日夜頂其帖子的騙子 ...
shortstick 發表於 2019-12-28 12:56
Fish, Best, Donut成日尻吹成日頂帖, 仲有人相信?
要吃Donut lady boy, 寧願去Best點夏蕙姨了 ...

當然!  夏蕙姨起碼係女人!
mathebumbler 發表於 2019-12-26 01:35
師兄會韓文 可以抗議
一般人遇到可能就只能硬幹泰國人妖了吧……
多謝師兄分享

跟語言能力有何關係?  就算不是"垃圾經理"弄錯安排失當, 當是我點了他/她的吧. 見到面我也會一聲”不好意思”或“Sorry!”即奪門逃! 本能反應嘛!

你沒跟他/她共處一室, 想像不到我那兩分鐘有多恐怖 …
mathebumbler 發表於 2019-12-26 01:35
師兄會韓文 可以抗議
一般人遇到可能就只能硬幹泰國人妖了吧……
多謝師兄分享

他/她跟我說"只做基本一對一服務". 心想, 若外放走廊, 嚇都嚇到全場尻仔軟 …

不過, 轉個頭落到一樓走廊, 馬上又見到幾個相若貨色的人妖女 ...
brotherjoe 發表於 2019-12-27 19:18
Thanks for sharing Ching. This shop is really shit

Yes, Donuts = shit.  
I went Donuts shop.  I didn't eat.
Don't eat Donuts.  Don't eat shit !  
小淘气 發表於 2019-12-26 19:33
回復 jinro ##1 的帖子

要是哥哥需要的话  我帮哥哥教训她们?

我正是"直接出来, 还钱走人."
patnss 發表於 2019-12-26 12:44
操他媽的D店 ...

我操完她媽的才憤然離開 ...
caven 發表於 2019-12-30 19:19
感谢分享,论坛需要多一点这样的报告,而不是各种广告

但願如此.
感激師兄的詳細報導,太多垃圾帖了
回復 jinro ##1 的帖子

感谢师兄分享,下周要求,避免中伏
感謝師兄排雷
我都中過伏
stafflok 發表於 2019-12-31 22:37
感激師兄的詳細報導,太多垃圾帖了

太多垃圾帖了

That's right.

This is the worst we can get.
Go elsewhere, and it's okay.
I heard many good things about Donuts... can't believe their services is so bad...
Sorry to hear you have bad experience Ching.   
big_pimp_er 發表於 2020-2-11 18:17
I heard many good things about Donuts... can't believe their services is so bad...
Sorry to hear you ...

Shit place, poor hospitality, unacceptable service ....
This place should close down soon.                                                                                                                                                             

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 01:55