[至佳女主角] 鄰居交歡,極盡淫意,吊後花園再嚟口爆,小弟一定highly recommended👍👍

簽到
名稱: 藍藍
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A23059-上環-樓上骨-藍藍.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

吊西吊得多都會厭,一於搵下新刺激,
同藍藍大玩角色扮演遊戲,
故事情節,由於藍藍老公丟低佢唔理出去滾,
作為一個正常嘅女人,有性理需要,而且心生不忿,
挑逗隔籬屋嘅鄰居交歡,過程極盡淫意,
誘惑味濃到化不開,官能刺激冇得頂呀,
淫娃藍藍溫柔咁幫我呢個鄰居解除束縛,
而我亦佢脫下性感睡衣,有波有羅,前凸後翹,
我睇到眼定定不停吞口水,發個車牌俾我攬實大車特車,無比過癮,
洗白白,洗到碌野都硬曬汰,BM完再來夾腸仔,跟手水中簫吹奏,又驚佢老公返黎,
周不時望下個門口,好能舒服刺激!
頂唔順抹乾身上床再玩,床上不斷勾引我,
漫遊奶袋含蛋玩毒龍,指尖觸動鳩頭,
吹奏起交響樂,環保人士,
簫技超級無敵,深喉打轉再吸啜,
一陣功夫吹到條鳩硬到賓賓聲,爽到暈,
頂唔住示意上套大戰,鄰居交歡果然極盡淫意,
樣帶淫蕩,配合極品身材以及純熟動作同我交鋒,
興奮到用支野頂住佢妹妹仔不斷啜波,爽到佢飄飄欲仙高潮迭起,
不停變換花式黎插,佢非常配合,超有激情,
最後吊後花園抽出玩口爆發射,爽到將億萬子孫比曬藍藍...GAME OVER...
小弟真係好好運,心情特別好...
寫寫下小弟弟都硬地地!
可以毛桃屌試眼
多謝分享
正吖
多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 17:32