[援交女友(PTGF)] 人妻熟女求支援

回復 四眼王爺 ##18 的帖子. L, Q1 f  U- V" `9 _
( X. z' i: R8 W* k1 ]2 s. t
王爺,聯絡不到Anna,你可以嗎?
回覆 讚好 不讚 使用道具

吊,應該俾D能样投訴,封咗。

回復 四眼王爺 ##42 的帖子
+ G$ u# i# x( o" j2 B, c. d8 L  ]% Q* U0 d2 C% k, d
你都聯絡唔到?

回復 Anna安 ##34 的帖子
8 C+ q5 J. M( v& Z
1 C. x8 H3 q5 f- y& \5 f: T4 o( A5 K原來被block,求tg

想問可否留tg?謝!

可否pm我聯絡方法 thanks

Anna安 發表於 2020-1-9 20:27 ' g$ |; [7 ~( U6 ]9 g/ K$ D. v
WX開返了不過唔知幾時再被Blk,! h" G) @6 {! s$ ^$ i
TG開左用唔慣所以用 line 5504 2950,可睇貼文有相有基本資料。; v4 }! |( V) H& v" [3 `: E3 [
但暫時仍然用WX回覆優先☺️唔再大量加人,

) i9 ~9 ?# W0 @6 b" G$ ~- Z3 N5 c& @咁係咪重係舊个W X

Anna安 發表於 2020-1-9 20:38 $ f  F- i. Y1 j2 ~
用手機回應 四眼王爺 #48 的帖子# }' w" _0 _3 G$ v# _, v% n& x

3 Y- r+ ]. R# Q係啊用住先,你都可以加左我line先😂我懶得轉了好麻煩

0 b; F( P1 T, _, n( {; B2 Y咁懶

Anna安 發表於 2020-1-9 20:41
$ R- v' G8 F/ U用手機回應 四眼王爺 #50 的帖子
- z* O( ]2 r# ]6 X7 ~* k% s/ d8 U! f# A7 c, Z2 o$ n
冇晒聊天紀錄重新覆過都麻煩🤔有啲傾好左plan

0 }& e# P& A( e( ~* A/ s  D- U+ a可以CAP返圖俾你睇嘛
2 N7 E; @! X' E" y- N. o, I$ a# l  b4 _! ?

妳好 睇緊妳v7同line回覆 Thanks

Anna安 發表於 2020-1-9 20:27 # ~7 u2 A  ^. D: n) ~3 O* |
WX開返了不過唔知幾時再被Blk,+ ^5 R, O" ?1 K9 O
TG開左用唔慣所以用 line 5504 2950,可睇貼文有相有基本資料。" M1 @, _, e/ v1 C! G1 E8 o
但暫時仍然用WX回覆優先☺️唔再大量加人,
7 k4 m7 N2 [6 m/ |0 u0 L& j* V$ R, ]/ X
No any 貼文 or photo can see in Line.

B-chow 發表於 2020-1-11 10:57
# O) I. O( I. \7 @9 l0 G3 _1 dNo any 貼文 or photo can see in Line.
7 `+ r. f; o: R& C/ s3 w
唔係呀,Line 有相同貼文啊。

line唔見有貼文同相

回復 四眼王爺 ##5 的帖子
- W7 \3 \* Y/ |7 ?& i4 F/ \9 m' E; M- m! [, C' {5 r
期待師兄報告

Anna安 發表於 2020-1-12 01:41
4 o  F; V4 e$ d/ N* V用手機回應 四眼王爺 #55 的帖子$ T4 P. A) f( l7 Z' y. ?. L& m
; Q3 F. x/ s; G
Line我set左好友先睇到貼文😸
; ?' h% J0 k$ t: K4 P; F8 V1 o' T
咁我咪好好彩