[至佳女主角] 中俄混血,新女下海Ivanka,樣靚身材正,一場激戰,爽到佢高潮迭起.......

名稱: 中俄混血Ivanka
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B21436-太子-樓上骨-中俄混血Ivanka.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

新女下海嘅Ivanka,中俄混血樣靚身材正,玲瓏浮凸,凸凹有致,著戰衣連黑絲漁網裝,呼之欲出嘅竹筍大粉波極具誘惑,
入到佢笑容淫淫地,好殷勤招呼,我地先入浴室沖涼,好細心咁幫我清洗全身上下,
之然示範磨鮑、擦槍、水中簫等服務,真係好疏肝,
沖完涼佢就細心咁幫我抹乾身,
上床,先享受佢幫我推油按摩一番,
開背有力,功架十足,佢按摩黎我jar波,
手勢好得,從頭慢慢按落,力大而穴準,
真係好舒服,又得玩,爽到我無心享受,
Ivanka主動波錫lin,漫遊服務,
過程極之豪放,真正嘅 sexy girl,由奶春袋到啜鳩,佢吹簫好鬼舒服,
吹功超級無敵,橫豎吹奏,深頂喉嚨,用淫眼望住我落力吹奏,舒服得黎又夠刺激,吹到我碌野係佢喉嚨不斷膨脹,爽到我差D爆漿,叫停上套埋牙,先黎男上女下,鮑魚又窄又濕,
大波搖擺,有天然水湧緊出來,我幫手大力頂,表情又夠投入肉緊,
不斷換姿勢,一場激戰落黎,爽到佢高潮迭起水流不息淫聲都未停過,
最後掛鼓,加速衝刺,我興奮到派彩,爽到我狂叫昇天!

回復 SunboyM ##1 的帖子

好想睇正面
回覆 讚好 不讚 使用道具

回覆 讚好 不讚 使用道具