[住宅/民型私竇] 陀地集中141地方

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

找陀地方便大家

E+ 好似得上環KP 多啲,唔知係咪有其它
咩係 KP
Yet. Fat. Lee. 應該都多
都係kp發利最多
No Hong Kong born local can find easier

The  best you can find are China born local North
真陀地去晒做PTGF,好少做141
KP其實大部份係陀北
Ltt 發表於 2020-5-12 19:35
真陀地去晒做PTGF,好少做141
KP其實大部份係陀北

同意!就算有嗰D所謂陀地都係陀北,只不過好細個來左香港
dogdog169 發表於 2020-2-8 11:48
Yet. Fat. Lee. 應該都多

真心,玩左咁多年1仔,真真正正土生土長陀地,只係見過(玩過)2件,係零幾年的事,宜家仲做緊個D,我幾何肯走係陀北,即是國內出世,好細個來左香港!
諗起個兩件真正陀地真係好正,有波有蘿瘦底,魔鬼身材,好似個陣係酒店高鐘,唔記得乜事轉左去做一仔?
saviochin 發表於 2022-3-16 14:57
真心,玩左咁多年1仔,真真正正土生土長陀地,只係見過(玩過)2件,係零幾年的事,宜家仲做緊個D,我幾何 ...

零幾年即係沙士後,果陣可能冇人去大場。正嘅跌落嚟做1仔
其實就算果陣係大場跌落1仔好,跑鐘靚妹好,都好撚高汁
dogdog169 發表於 2022-3-17 13:41
零幾年即係沙士後,果陣可能冇人去大場。正嘅跌落嚟做1仔
其實就算果陣係大場跌落1仔好,跑鐘靚妹好,都好撚高汁

係,就算個陣話天后好出名嗰幾件陀地,其實據了解都不是土生土長,只係好細個時來左香港!
我食個兩件好正的正宗陀地,當年自己年少無知,硬九冇拎到电話!😔
saviochin 發表於 2022-3-17 13:50
係,就算個陣話天后好出名嗰幾件陀地,其實據了解都不是土生土長,只係好細個時來左香港!
我食個兩件好正的正宗陀地,當年自己年少無知,硬九冇拎到电話!😔

拎左都冇用、就算拎左個當時所謂真電話,最後都係改左電話
dogdog169 發表於 2022-3-18 13:58
拎左都冇用、就算拎左個當時所謂真電話,最後都係改左電話

個兩件正宗有波有蘿,土生士長的陀地,不是所謂的陀北
saviochin 發表於 2022-3-18 18:25
個兩件正宗有波有蘿,土生士長的陀地,不是所謂的陀北

可唔可以分享下咩名,睇下當年有冇食過
老嘅USB唔計,全香港純陀1仔,數埋都無十個。有就唔會喺1仔收1仔價。
dogdog169 發表於 2022-3-19 16:18
可唔可以分享下咩名,睇下當年有冇食過

唔記得啦,嗰陣應該係零幾年的事!嗰陣發利D房間隔同現家完全唔同的!唸起個兩件高鐘陀地真係正!又高,有波有蕹,走肥,身型fit,係態度好Q寸
陀地串咀又高竇,無招呼又無身材,見到都走人
華倫天奴 發表於 2022-3-23 13:46
陀地串咀又高竇,無招呼又無身材,見到都走人

係!現一仔做緊個D所謂陀地,我敢寫包單一定唔係,係陀北!
想要正宗陀地,早兩年前仲可以去俏街人,不過好很貴!
但真係正宗港女,有講緊書,有日頭做OL,夜晚出來兼職的!

回復 saviochin ##18 的帖子

無錯!而家就算真陀地都情願做 PTGF,HG,電子雞之類 都唔會出來做一仔啦
做得一仔都有返咁上下年紀,或者陀北師奶

補充內容 (2022-3-29 12:25):
師奶唔一定年紀好大,我講女女的生活圈子係師奶群
華倫天奴 發表於 2022-3-29 12:24
回復 saviochin ##18 的帖子

無錯!而家就算真陀地都情願做 PTGF,HG,電子雞之類 都唔會出來做一仔啦

係,我夠膽講,宜冢就算錦邦,富士,發利嗰D聲稱系陀地嘅女,全部都不足土生土長的陀地,全部都係陀北,點扮都会有小小口音,有部份陀北,由於好細個已來港,遺傅在港女陀地特質,高瘦平冇波!佷多年前大觀樓阿V就係一例子(佢引退冇做我先拎出來舉例)

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 20:10