[至佳女主角] 勁推38G大波Eva 三千里送出幾千億精兵,正正正

簽到
名稱: Eva
地區: 旺角
網址: //141-hk.com/zh/A33096-土瓜灣-樓上骨-Eva.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

預約咗大波Eva,
開門見面,樣貌美豔笑容如花,
眉目傳情同我先黎個激情擁抱,身材火辣辣,
胸懷大波,目測38G,前凸後兀,皮膚白滑且富有彈性,
整體望落去feel性感到爆,全套做埋爽能到無與倫比。
Eva熱情主動幫我除衫沖涼,鴛鴦戲水,
邊洗邊玩,幫我全身上下沖洗得一乾二淨,
波推夾腸,feel好鬼正,夾到碌腸硬曬,
上床後,一開始先黎個開背,手勢正宗一流,
功架十足,有心機交足貨,按鬆再推油,
上下來回用力推,推到我幾乎瞓著咗,
大家攬住瘋狂勁玩,我飲足乳水,
搗埋粒豆豆,爽到淫水震震淫聲大聲,
Eva主動爬上黎騎住我錫勻我全身,
服務做得好到位,搞到我好有feel,
用水汪汪嘅大眼望住我吹出悅耳簫樂章,
眼神交流,真係個無敵吹奏高手有快有慢,
一吸一啜一吹一含,投入又夠激情,
大力吮吸鳩頭,真係令我爽到震,
吹到碌鳩膨脹得又粗又硬,碌野硬到頂唔住,
叫停帶套大戰!佢主動玩女上,
睇住佢對大波發上又發落,
眼睛簡直去左旅行,欣賞緊壯觀乳景,
唔好講笑,真係好鬼av feel,好正,
轉男上,大力d插佢佢又會叫一叫,
叫得又好聽,咁鬼投入,我鍾意!好好Feel,真水,
轉post冇黑面,最後後推,
勁推三千里送出幾千億精兵,完事後沖身比家用!
好吸引!
多謝分享
送出幾千億精兵
攞嚟夾腸一流

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 07:13