[芭提雅] 荷里活小心此女系列

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟化骨龍係 Hollywood 叉啲仆街!同跌錢!
事緣於5/1號晚上同4台師兄落荷里活玩,已經同師兄講明我明天早起紋身今晚唔搵女,所以只齋玩齋飲齋跳 ,前段撞到以前個相好同佢啲姐妹,佢叫我一齊玩一齊飲,後段同行師兄搵到女女了,所以就由高位轉左落舞池位置,後段我已經半大大地狀態,好撚 high。我就繼續跳繼續玩啦,跟手隔離枱有條女主動yo我一齊跳舞,我就玩啦,大約跳左一首歌3分鐘左右,我已經同女女表明今次我落去目的玩飲跳 only 唔要女女過夜,所以你如果介意的話可以唔玩的,我唔介意,我都唔會阻住人搵食的。女女冇出聲又冇反應又冇拒絕,所以我就決定問一問師兄女女識唔識佢,講左只齋跳飲玩唔要女過夜同埋佢冇比反應我即係點?女女都話好奇怪。玩嘅過程冇身體接觸,免得中招。過左一陣師兄就離開去宵夜叫埋我一齊去條女又跟住黎,我都不斷重複個句對白,你真係ok?都係冇比回應我。餐飯中段我撞到老相好姐妹就即刻過去問佢呢條女咩回事,又係同一句對白!個姐妹咁啱又同我老相好 video call 中!佢地叫我再繼續重復個句對白同小心啲!有乜搵佢地!到到餐飯後期我又再次講同一句對白。女女話要我比6000佢過夜!我話冇可能!我一早已經表明左立場!我唔要女過夜!係你冇出聲照玩!錯不在於我!我點解要比?呢餐宵夜我比都冇所謂,你食得幾多飲得幾多?有乜所謂!我話我比1000你,你返屋企吧!條女諗左一諗話要3000!我照話冇可能!條女話自己出黎係工作唔係同你玩!我都係冇理佢!錯不在於我!如果我冇表明目的的話我會比!因為我浪費左你時間!但唔係!條女就開始發癲想申手入我褲袋想搶錢!好彩我即刻申隻手入去揸實啲錢,佢搶唔到!佢再扯住我件恤衫!我嬲!我真係嬲!我fing 開佢隻手!師兄女女都認唔住出聲幫我話我一早講左唔要女!係你自己想屈我要你!我即刻話去廁所搵老相好過黎救一救我先!(老相好係芭提雅都算係一個好識得交滯嘅人黎好多 Hollywood staff 同個邊啲頭目有交流,所以你有乜事可以搵我幫手 佢講)大佬!點知條女有冇泰國老黑嫁?!
係廁所期間同行師兄同我一齊叫我走啦! 唔洗理佢!條女都on9!明屈尻你!我想返去攞返包煙嘅時候,隔離枱北佬幫我要撚左佢!都唔知好事定壞事!話知佢即刻閃人!師兄同佢女女等我老相好到達後一齊離開!所以大家落去如果好似我咁唔要女女一定要小心!事後相好同我講返話條女係經常性用呢招黎屈人要佢同比錢佢的!所以小心!
Hollywood staff同D女女都好好架,會幫理不幫親

我上次都試過類似經驗,,,本身同緊舊相好一齊,突然有條女同我碰杯,,,,禮貌上咪碰杯,點知條女拖住我手,,,以為我要佢,,我講明我有女,佢都吾理,我條女見吾對路,叫我扮去廁所,佢出去囉車,叫我鼠出去大門口跳上佢車走,,,我係t21,,,,,返到酒店佢話而家有D女會用呢D技去呃錢,,,呢D技量好似D大陸手法,,,唉,吾通大片場會步香港後塵
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 aurorayiu ##1 的帖子

師兄條女個樣睇唔清楚你個樣就睇得好清楚

回復 aurorayiu ##1 的帖子

好彩師兄有識人,如果唔係真係比人屈都唔知咩事。

師兄,雖然你靚仔啫...但你認真唔洗遮樣?

真係要多加小心,多謝師兄報告!

出外遇到怪人不說話的!!!通常我都不要!!!

還是可以簡單交談的才好!!!問題少點!!

回復 sawadeeecup ##3 的帖子

摭返了😂😂😂

回復 donald73 ##2 的帖子

冇錯 完全唔知條女想點,不過都冇阻我落去玩嘅意欲😝

依位ching 係第二位夠膽玩真身, 佩服

回復 morrissky ##4 的帖子

真係好彩