[浦點交流/分享] 想問深圳向西村 同關口村仲有冇得玩?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

已經成六七年冇去, 而家變成點?回帖獎金$188

回帖獎勵 +188 元錢

回復 marvellous ##1 的帖子

我都想知
我都想知 有無ching知道

登錄/註冊後可看大圖
向西肯定有,價錢唔知,
行入後巷自然有人搵你.

羅湖村就唔多覺眼有,
關口大家樂附近好多撩租房既都有女,
上過去一次50蚊房錢,女錢唔記得,
睇左兩件嚇九走左我.
me too 同問?

我都想知 有無ching知道。

關口村死了的喇~向西村新年也沒得玩的
回復 荒木先生 ##7 的帖子

Hard to have play in SZ as the CNY is coming.
回復 king0906 ##4 的帖子

以前$150 per Q
荒木先生 發表於 2020-1-13 17:08

關口村死了的喇~向西村新年也沒得玩的

佢點死架⋯⋯
我都想知
向西偶然會有龜婆拉客上樓肉金200(8成扒)
關口X忠及2樓足浴有熟女屌
羅湖大厦很多拉客但食用指數係零
只在聖泉樓上住宅食到幼幼(但是我朋友帶我上去,我沒有聯絡電話,唔駛問我)
基本上深圳已經冇野玩了
我都想知

以前成日系哥度浦。。。而家唔知点咯
自己打飛機啦。
grass2 發表於 2020-1-14 00:04
向西偶然會有龜婆拉客上樓肉金200(8成扒)
關口X忠及2樓足浴有熟女屌
羅湖大厦很多拉客但食用指數係零

我住H K .自從搞火車之後我都無上深圳.玩都係過拱北.小天使要四百.向西有两佰抵屌.但H K 大把企亍弍佰.食快飨又上套H K .濑閪H K 北嫂0K .當然冇關口村足浴熟女咁好玩.滙洪我上次上去己经冇見樓梯口專做屌閪唔洗腳美艷北嫂.
而閨忠则洗完脚冇楼上房.要租時租.玩時租起碼孖Q .閏忠一百.時租一百.中出囡錢四.五百
真係唔平

我都想知道, ching
some woman [i think is leader], take an eye on u
marvellous 發表於 2020-1-13 20:55
佢點死架⋯⋯

打110, 佢地會好好講比你知!  不過你最好要請定14日大假!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 18:19