❤綺夢重溫高性價比囡囡~太陽花……真淫相報告

名稱: 太陽花
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B24165-佐敦-兼職女郎-太陽花.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

1 v4 `0 m* ]8 M6 a- g' j8 c
! D7 @4 _& V6 K7 @0 r' }睇多多報告打咁多J……. }. B5 ?7 N. I9 ]
不如親身一試……
# v( O' O* A/ h  F/ `睇完靚女真相……. Q! d8 F& u1 W5 z+ ]
唔該讚好加分……
, ^; V% V6 F) y& X2 o) ?4 P8 n: }. b5 O: [( i
正所謂食開有感情……
) s# @7 K1 j  N: i但如果唔係沉船又唔係乜乜物物……
6 r! p8 W+ h" V" j9 H究竟係咩原因翻食囡囡呢……3 Z: y3 o9 _! n
諗來諗去,終於想通了……) ], P8 ]6 K' @) v. Z& v0 b! R5 M
套用基本嘅概念~高性價比……
0 S: L* n' q: A2 |( `似乎係一個最合理的原因吧……
; d" n, E! v6 Q( l9 B7 _
7 K1 Q* v  r5 l4 i點解寫啲食性價比高嘅囡囡報告呢……
4 Y0 F! k; |7 @  u' T記憶中;小弟都有唔少中伏經驗……' _* b0 Z. ]; t, }$ u: w- B' P
雖然係咁;作為一個咸濕白老鼠……
' R' r9 h' F1 {# N! s* z, t. V發掘非一般嫖客嘅滄海遺珠……
9 n& M8 f; K. R  U2 D7 U: Y就算中了伏(放心!不是中招)……
0 W" l/ ?! @+ M3 m為存厚道,無謂趕絕人地……% q# k5 ]9 n7 c6 w8 `8 Y
因為做得囡囡;都會向錢看的……
7 l: A3 c0 J( _! d( N. e1 i唔掂嘅囡囡;市場會自然淘汰……
, P0 P: c. }& U+ [! k2 u小弟亦一定會高抬貴手……4 y) L* D- k: k# f; k) h
寫得、出得嘅報告;一定上得過……
4 n+ x& J' k0 v1 g- P2 Y- C% m; _' W! s' K
老實講;有幸和大家分享囡囡情報……' ?' S6 p$ ^/ ~0 s* A5 n
能夠和各位交流,實在非常開心……4 P, g2 J: B" u% ~% ?0 Y
還記得當年嘅香檳一遊嗎……$ v) u( i/ Q, Q, D+ f+ g
每天花一兩個小時update……
7 b& E7 U4 t2 g6 t% e, x9 g, a說來;今天也不可能有此魄力和恆心……
/ b) g* T5 Q& ], N2 a' _3 Y* I: ~
睇我嘅報告;打個七、八拆……
2 u: v1 q% B4 V2 w0 [+ Y$ M跟住食嘅巴打們,仍然會同意吧……, K& V: d/ B4 [; ~2 l
也許巴打靚仔又屌得……
2 T% u9 j+ |7 `! c比小弟嘅報告收獲更豐富也說唔定……
. M. `+ j' q1 |9 T( ?; Z3 s/ v& _* G& w- W6 {3 i
有時候;眼見囡囡生意未如佢理想……& z1 Q+ {7 A) X: `* f
因為家家有本難念的經吧……: h8 T& ^! M4 o$ N4 ^7 Y0 [
遇到某啲值得一吃的囡囡……; ~) ~3 q! ?5 `
如果小弟知道(不時微信溝通)……) }3 C+ S5 B6 a! n2 Z7 b* l& P
小弟絕對會拔棍相助……
2 j/ l0 f# p% f5 f$ v出精、出力、出心、提筆寫番個真淫相報告……5 `* o- }7 M8 _2 p6 V: c; D

+ S& N) v0 [' G# ?' j0 F" L+ a也讓那些裹足不前、半信半疑……
9 Y! H* l0 K: X7 o* k精打細算、懶得洗樓的巴打們……4 u% [3 q: l# Y5 q  L& n! _
提供多一個真實的參考……
1 V& G6 |) c9 a4 Y3 _起碼唔使估估吓先啦……7 T5 F, i% E0 j& p0 D) H' @+ I
9 U; N2 B1 @) r0 j( T* m7 K
還記得多年前的一位在佐敦做按摩的囡囡……
; [: E; O5 U5 R$ {每天最多只預約五、六個客人……
; R) Y; S. b! F! V- f1 j按摩功夫實在不可多得……+ y* k% s) I* N3 {9 a/ s
尤其是我呢類不受力的中坑……% b7 G, Z4 }1 v
只做床上運動,肚滿腸肥……
4 a& a; S; }% T* Z( b就算去按摩,最愛還是按前列腺那part……7 m8 T3 S! J% B! z/ d  G/ Q+ o
但我仍然享受按摩的part one……
$ K3 A/ N, X- w$ `0 N7 `1 n雖然講明全套勿問……9 W. H* e- Z# d+ Q/ q
我仍是手多多;企圖燃燒囡囡慾火……
7 {& O* |  A8 b8 U4 Y  w1 n5 K終歸也是失望而回,只能享受part one的真功夫……
# J+ Q/ ]2 @4 t% s& h6 t& j. R% B
, i; d" F# t% r+ B. H時到今天;能夠有如此出色嘅按摩功夫……
# R2 {7 Q( E, g' i1 [, T/ U更重要;仲可以即時保健完,就地正發的……
- X& J* H% ]' ?6 s2 G. H沒錯;今次講的是佐敦太陽花是也……: W( |3 m% l. T' A, `8 K$ [8 l" u

. h1 y7 R2 O% O, a5 v: ?! u$ J6 n無他嘅;以性價比來比較……/ Q+ O# h% X$ S/ y+ P: r
有樣、有身材、按摩、抓龍筋手勢又好……
$ m& q. y, w# J" K攪野時吹奏了得、女上、男上、掛鼓……8 p5 t( N5 k  ]* V
除咗打真軍和後花園唔得……
# q% [& X2 B; m( J9 m1 |" e幾乎想玩乜都得……6 o( `% m. F- r% G  d
粉絲價錢、魚翅享受……' B. p! M8 B# ~, d$ F8 J
+ c9 ?& Y# j. ]* {
另外;學某P字名嘅巴打話齋……" K; R- z- A  u: w; Z/ t& h
最怕啲囡囡水蛇春咁長嘅點心紙……
9 }* E! [) x0 z6 y3 \; t出來食女;最重要係揀定玩乜ABCD套餐……+ Z" J8 T, v9 L8 p; e# c/ S- F2 f

/ u+ e* H  t* U! f. H, b  S- C小弟認為……: V( r2 `0 }" f0 i9 U1 V
吹得用心、舐得激情、屌得開心、插得興奮、射得滿意……( @! y0 I  s! f# a& u: Z# ?
五大食囡訴求;缺一個半個尚可……
: [( |) o4 {! E) Q最好囡囡唔黑面、唔死魚、唔搽KY、唔比考車牌、唔怕碌鳩時軟時硬……
1 r5 `4 m1 O% r0 p$ E就叫做高性價比也……" V+ S* C* ?4 v" z' c

' [: T. h1 ?5 X# c7 v除此之外;佐敦太陽花……
. p8 y. R4 V2 B6 q5 S5 h2 X/ ?仲有更多你估佢唔到嘅玩法……# t6 }& m1 u$ @
真係報告再長都寫唔晒……0 S4 S5 J& x0 w
有興趣想去試試,記得提提睇咗岡本報告而來……/ D. F# G3 ~' n4 B
$ A# W/ {. D% V: c
謝謝收看……+ k5 r* E3 Q$ c( Q4 [; P
太陽花妹妹好
回覆 讚好 不讚 使用道具

精彩報告,謝謝分享。

好正呀 !

多謝分享

多謝分享

4 Z  M! @, w3 X8 b) X/ b9 F7 ?多謝分享!

多謝分享

多謝分享

加分先再汰

多謝師兄分享

回復 岡本杜雷斯 ##1 的帖子$ ~& q% A4 t. Y4 i8 {

0 q3 B/ e$ U1 {+ O% `+ U睇到心思思.....

好吸引 !

好靚女

巨乳美女

十卜CHING

多謝師兄分享

' j! H* ]" D  t9 F