[至佳配樂] 口爆吞精噴西水,吹簫一流,任屌任砌,水好多,隨便一插就好多水出,令我有驚喜!

名稱: 口爆吞精喷西水
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A66179-深水埗-一樓一-口爆吞精喷西水.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

口爆吞精噴西水服務好掂,真係好值得講,按摩手勢超級無敵,吹簫一流,任屌任砌,
開門見面真係靚過一枝花,性感女神,明星氣質,身材前凸後翹,雙腿修長,幼腰靚羅,大粉巨乳又白又挺又夠彈手,入去攬埋佢係緊搓揉一番,超好好揸,善解人意,
對我千依百順比我過足手癮,我興奮到剝曬佢光豬拖佢一齊沖涼,鴛鴦戲水一番,跟住慢慢洗慢慢玩,侍浴好得殷勤又細心,波推全身,勁有壓迫感,令我十分暢快,痕到起曬層層雞皮,水中吹技SERVICE一流。
上床囡囡服侍我趴低,開背有力有心,手勢正宗,好俾心機幫我按摩推油,做到力夠穴位準,緊位落重力不斷用心按,慢慢按摩埋全身,服務做到足,一D都唔偷懶,推油都一樣咁正,落油用手掌由近腳爭筋位往上推至patpat,重複用力推,照顧暈全身上下,好快疲勞盡消,壓軸嘅前列腺推拿,令我有驚喜!波推全身+蘿柚推全身,床戲摩打脷主動波錫lin,前戲投入又夠激情,撩得我痕痕咁好能興奮,搞到我好有feel,全身漫遊又夠投入,奶袋袋啜蛋蛋,鑽菊花,爽到我慾火攻心,吹奏出悅耳簫樂章,奶袋啜蛋,吸吮龜頭冠,用淫眼望住我下下自深喉,吹功超級無敵,成個奏樂大師咁,吹到細佬不斷膨脹......
帶套大戰,鮮嫩鮑魚又窄又濕夾住細佬好鬼正,瘋狂上下un,巨乳搖擺,水好多,隨便一插就好多水出,屌到佢春潮噴湧愈叫愈淫,表情又夠肉緊,動作非常挑逗,換幾個體位,最後正面衝刺百十幾野後口爆吞精!正!
回復 peoplevillage ##1 的帖子

吞精噴水波霸。
回覆 讚好 不讚 使用道具

好吸引!
回覆 讚好 不讚 使用道具