[至佳女主角] 陀地索女單單,鮑魚窄窄,大流自然水,滿意衝刺收貨!

名稱: 單單
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A26664-深水埗-樓上骨-單單.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上等菜嘅陀地單單,樣貌好索,
明星靚女,有幸搵佢一試,
服務超級正,個樣又索又靚,
上身果對惹火靚波呼之欲出,幼腰靚羅,好鬼誘惑,令人想入非非,
入到吹下水,大家同聲同氣。熱情健談又夠善解人意,
對波波好有手感,經過一番溫柔挑逗,
揉搓到有火就剝光豬一齊去沖涼,侍浴真好手勢,叫佢慢慢玩都乖乖聽話,
波推擦背都有,洗得細心又認真;
之後按摩推油,按得好好,
技術夠曬一流水準,服務做到足,
推油都係高級享受,穴位準力度足,
絕唔偷懶,推按完能量十足,
我一路享受一路玩波,按完細佬都硬曬,
開始進入前奏,大家瘋狂勁玩有激情,
個樣姣到出汁,簡直係風騷到極,
按住我摩打脷錫暈全身,慢慢由外淫到內,
上下夾攻,來個手口並用,吞吐埋蛋蛋,
吹奏起交響樂,最正係用淫眼望住我黎吹,
電力十足,深頂喉嚨,直奶橫啜雙重刺激,
真係好落力吹到雪雪聲,
爽到我呀呀係咁淫呻吟,深喉吹到碌鳩鬼咁硬……
真正帶套埋牙,先黎女上男下,騎術好得,
鮑魚窄窄,大流自然水,大叫老公,
我好自然咁大大力回報佢,
大玩高難度花式,屌到佢高潮迭起水流不息,
佢配合得好好,鮑魚夾到男女都有feel,
最後轉番正常位加速衝刺爆埋,好滿意!
回復 beegees2 ##1 的帖子

人靚身材正床技掂。
回覆 讚好 不讚 使用道具

好吸引!

小弟係 SSP屌咗多年,單單呢條囡都算係同區超索嘅淫娃,對眼見到都想屌,呻吟聲夠姣,激起性慾
對靚波一睇就起頭想就地正法
呢件真係天生淫娃要一屌再屌