[配飾衣著品味] 香港女仔,群星陀地寶寶,靚女易搵,真骨難求,物超所值!

名稱: 寶寶
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A71532-觀塘-樓上骨-寶寶.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

群星陀地寶寶,香港女仔,性格溫柔又大方,
按摩手勢正宗,服務好掂,超值一試,
開門見面囡囡明星臉孔,靚過范冰冰,
個樣大約有廿五六歲,幼腰靚羅,
長腿美足,皮膚白滑,曲線玲瓏浮凸,
笑容甜美,好殷勤招呼,善解人意,
體貼入微,與我同聲同氣,有女朋友feel,
主動幫我寬衣解帶,叫我先沖涼,
沖完上床先按摩,一開始先來個開背,
手勢唔錯,從頭到腳照顧十足,
做到力夠穴位準,慢慢按勻我全身,
按完再推油,真係好舒服,
慢條斯理推按完無曬疲勞,全身都輕鬆曬,
呢D咪係真骨手囉,靚女易搵,真骨難求,
跟手推按埋前列腺,技巧超好,
推到細佬扯晒旗,忍唔住轉身反攻,
抽水配合,大波有彈性又軟綿綿,
勁好好揸手,搞到佢細細聲呻吟,
劏蛇高手出場,用心落力,
好溫柔體貼,有耐心,
堅係搞到我全身都震曬,
把迷人導航聲幫助下,
令我到極上快慰,慾火攻心爆咗出黎!
事後細心清潔完沖身,
服務一流,一定返啅......
回復 raycharles ##1 的帖子

嫩口陀地靚女。
回覆 讚好 不讚 使用道具

好正呀!

幾時開工啊