[賽後報告] 2020 第一擊 - 再戰圖山

Haha!! 咁認屎認屁都冇分邊個國籍㗎 !!  其他版咪一樣有師兄認屎認屁, 寫到d雞幾冧佢, 又免費餐, 又環屌, 又高潮, 又潮吹....

仲有d女有個共通點, 就係永遠同師兄講,  "以前唔同人出街㗎", "先前冇試過畀其他客人唔帶套屌㗎",  "同其他客未試過有高潮㗎", "我從來未試過同客人乜乜乜", ......  師兄, 你係第一個!! So handsome!
回覆 讚好 不讚 使用道具

好彩有幾個老友叫我去,我無時間多謝Ching分享

Really appropriate the information,  13usd per shot = 30w = 35% Jakarta price.

一白勝三醜,  I will try 圖山 because 退休老人  專搵平閪   冇乜錢但又要叫雞.

I will stay in a real hotel and then visit the fuck hotels.    300,000vnd = 30 minutes or 60 minutes ?

Johnnyngai 發表於 2020-1-17 10:32
Really appropriate the information,  13usd per shot = 30w = 35% Jakarta price.

一白勝三醜,  I will ...

300k (1 shot) - 30 mins MAX.  Trust me, if you dont finish in 10-15 mins, the girls already look impatient...

Staying in a regualr hotel is a good thing, but be prepared,  the room condition is no better than 2 star hotels in China.

回復 manmannew ##64 的帖子

600,000 vnd = 26usd = one hour = not much cheaper than Jakarta because the condition in Jakarta is much better..  

一白勝三醜,  the light skin Indo girls in Jakarta = 60usd hour.  

I will try 圖山 for the experience.      

manmannew 發表於 2020-1-16 14:56
Thanks 師兄!  

其實有少少細節位。 我一入到旅館的時候問有冇房,老闆娘同我講有, 跟住有一 ...

佢留咁耐,會唔會百條女都吊過

Johnnyngai 發表於 2020-1-17 10:32

一白勝三醜,  I will ...

With such black face and limited service, I'm afraid of getting hard quick enough

sexinvestor 發表於 2020-1-17 19:26
佢留咁耐,會唔會百條女都吊過

我諗塗山旺季時候有二/三百條女, 亦都聽過有啲師兄住成個月,屌過百條女一啲都唔出奇, 不過有時佢哋鍾意一條女搵幾次, 培養感情喎!!

圖山,除咗入住炮房,仲有無其他好啲乾淨啲嘅洒店呀!當然要可以call 到女啦!

如果我由廣西入境一路玩到圖山,可否建議一下路線及玩法。

leesiusing 發表於 2020-1-17 22:50
圖山,除咗入住炮房,仲有無其他好啲乾淨啲嘅洒店呀!當然要可以call 到女啦!

以我所知就冇啦。 除咗炮房酒店,其他所有酒店都唔可以call女。

leesiusing 發表於 2020-1-17 22:52
如果我由廣西入境一路玩到圖山,可否建議一下路線及玩法。

呢樣我就真係唔清楚, 費事亂咁點你!!

不如等其他師兄提供建議啦!

曾經對圖山有過幻想,聽師兄咁講完好似又無咩興趣啦,加上都幾長途跋涉下。

回復 manmannew ##1 的帖子

甘既環境底下,再索既囡都冇用。thanks for sharing

回復 sexinvestor ##67 的帖子

A syt with black face, or a smiley 30+ year old fat one with baby damage.  

For the same price, which one is a bigger turn off ?       Any reader could respond.   

回復 manmannew ##1 的帖子

Great Report

多謝師兄,勇敢開荒,
真係平平都冇用,都係留番d有需要人士

去過好多次,一次比一次差!而家女少豬扒多。

上個月去嗰陣,所有女都唔肯吹,O服務,同以前200k1Q嗰時差天共地,以後會少去。

無錯,路口第一間店長期住咗班大陸喱,你唔使旨意有好野食,我眼見好多單丁友等咗好耐,最後都係去花街搵食,包餐食飯你都唔會好過,俾我都唔係果度住。

根本成個叫女制度好有問題,成班on9仔係門口昅女,但係D女坐電單車又無停低,睇啱都無用,浪費時間,唔L識做生意。

wl2005 發表於 2020-1-19 02:44
去過好多次,一次比一次差!而家女少豬扒多。

上個月去嗰陣,所有女都唔肯吹,O服務,同以前200k1Q嗰時差 ...

我自己就比較好彩, 去咗圖山兩次, 所有囡囡都肯吹 ( 除咗我啱啱講食香口膠條女, 咋咋帝帝 想唔吹之外).  0服務就預咗, 我要求已經好低, 總之你唔好黑住塊面我就ok。 我畀錢嚟屌閪, 你閪口閪面對住我, 唔通我用碌嘢屌你塊面咩??

你又講得啱, 擔張凳仔坐喺門口睇女,d電單車又唔停低, 又好似冇乜意思。 每間炮房旅店都有自己嘅電單車馬仔, 要等佢車女返嚟畀你揀, 正如我所講, 好嘢都畀其他相熟嘅師兄揀先,  冇啖好食又係預咗!!!

多謝師兄報告, 山長水又遠,去到係咁樣, 得個平字, 希望個地方遲啲會有進步喇